Pokončni baterijski večnamenski sesalniki

Iščete najboljši model določene naprave glede na vaše želje in potrebe?
Odgovori
Tomson

28 Nov 2025, 16:00

Bambininelit napisal/-a:
28 Nov 2025, 14:38
Pozdravljen, iščem Proscenic P16 , ampak kjerkoli iščem je razprodan, ali mogoče veš, ali bo še na zalogi? Oziroma kaj bi bila druga opcija? Hvala in lep pozdrav
najboljše alternative, sesalniki na podobnem nivoju;
Jozovc

29 Nov 2025, 17:33

Roborock H6 se počasi poslavlja, ohišje kjer se ga drži poka in ga selotejp skupaj drži, danes je še štift ki drži loputo gor stran padel, na srečo sem na 3D printov novega. Seveda potem dam skupaj, začne čudno sesat, na polno pa na minimum, dela tako zapored. Airflow restricted. Celega spiham, dela normalno, ampak je pa krtača glasna, kot da bi ležaji šli.

Vglavnem, stari je bil tudi po 2 in 3x na dan uporabljen po 80m2, 90% vinil, pa par kvadratov tepihov, tako da nekaj se je naredilo z njim v teh parih letih.

Je pa glavni razlog tako pogostega sesanja, ker imam nemškega špica in pušča tudi do 30cm dolge dlake. Idealno da se ne navija na krtačo. Sem H6 kupil na tvoj predlog, pa sicer moči vrh glave, všeč mi je da ima 3 moči, ker je medium največ v uporabi.
Ampak kvaliteta ni to kar sem pričakoval za ta denar. Sem probal od kolegov T20 Pro, pa se mi je plastika veliko bolj kvalitetna zdela. Tudi lufta v cevi ni bilo, pri meni se maje za 10cm na koncu. ko vlečem.

Cenovno načeloma nisem omejen, ker želim da je odličen. A bom bolj zadovoljen z Dreame ali z Roborock? HUB Ultra od Roborocka mi je všeč, ker običajno jaz praznim sesalec, aga ne po vsakem sesanju, pa se potem že skoraj zabaše ko grem v druge okrog.
Tomson

29 Nov 2025, 18:33

Jozovc napisal/-a:
29 Nov 2025, 17:33
Roborock H6 se počasi poslavlja, ohišje kjer se ga drži poka in ga selotejp skupaj drži, danes je še štift ki drži loputo gor stran padel, na srečo sem na 3D printov novega. Seveda potem dam skupaj, začne čudno sesat, na polno pa na minimum, dela tako zapored. Airflow restricted. Celega spiham, dela normalno, ampak je pa krtača glasna, kot da bi ležaji šli.

Vglavnem, stari je bil tudi po 2 in 3x na dan uporabljen po 80m2, 90% vinil, pa par kvadratov tepihov, tako da nekaj se je naredilo z njim v teh parih letih.

Je pa glavni razlog tako pogostega sesanja, ker imam nemškega špica in pušča tudi do 30cm dolge dlake. Idealno da se ne navija na krtačo. Sem H6 kupil na tvoj predlog, pa sicer moči vrh glave, všeč mi je da ima 3 moči, ker je medium največ v uporabi.
Ampak kvaliteta ni to kar sem pričakoval za ta denar. Sem probal od kolegov T20 Pro, pa se mi je plastika veliko bolj kvalitetna zdela. Tudi lufta v cevi ni bilo, pri meni se maje za 10cm na koncu. ko vlečem.

Cenovno načeloma nisem omejen, ker želim da je odličen. A bom bolj zadovoljen z Dreame ali z Roborock? HUB Ultra od Roborocka mi je všeč, ker običajno jaz praznim sesalec, aga ne po vsakem sesanju, pa se potem že skoraj zabaše ko grem v druge okrog.
meni osebno je pa Roborock H7 eden najkvalitetnejših, pa imam doma res celo vrsto znamk in modelov. Moj je res kompakten, brez milimetra prostega hoda še po nekaj letih kot nov. Ne vem ali je serija H7 toliko napredovala (ker H6 nisem imel) ali je pri tvojem netočna izdelava, težko reči. Potem je pa takoj za njim Dreame, imam doma T30 in R20 Pro modela, tudi oba vrhunsko sestavljena in visoka kvaliteta materialov in izdelave.

Glede na vse omenjeno bi se sam odločal med Dreame modelom ki je res v top akciji, tudi Dyson za 700€ nima boljših lastnosti, specifikacij ali Roborockom ki je malo manj a še vedno nadpovprečno zmogljiv in še samočistilna postjaa ki je dodana vrednost ...
po specifikacijah je Dreame kar zmogljivejši (trenutno najzmogljivejši na trgu) tudi zelo veliko opreme, nastavkov, Roborock pa prednost samočistilna postaja in si upam trdit tudi zelo veisoka kvaliteta materialov in izdelave. Mislim da se z nobenim od teh ne zgreši!
Odgovori