Oneplus 13R je že od vsega štarta le v International (Global) verziji, isti kot se kupi v Oneplus trgovini, sploh ni opcije CN verzije z GlobalROM ...
- OnePlus 13R Global (EU) 12/256GB pametni telefon s kodo: gshopper100 iz 591€ na 514€
Oneplus 13R je že od vsega štarta le v International (Global) verziji, isti kot se kupi v Oneplus trgovini, sploh ni opcije CN verzije z GlobalROM ...
je kar razlika, OP13R je višji razred, je pol leta novejši, pride z Android 15 in ima posledično 1leto več nadgradenj kot Nord, višja kvaliteta materialov, bistveno boljši zaslon, (DolbyVison in 2x višja max svetilnost), skoraj 2x zmogljivejši procesor, večja baterija, zdrži 5-10% dlje z enim polnjenjem (a oba nadpovprečna pri avtonomiji baterije), boljši sistem kamer z 2x optičnim zoomom ... Skratka, za 50€ več ni kaj razmišljat!
Hvala Tomson. Telefon bo za darilo pa imamo nekje budget okrog 400€. Sam imam OP12 in sem zelo zadovoljen. Zato sem se pri tem darilu tudi najprej obrnil na OP telefone. Kateri telefon pa je trenuton zdajle best buy za okrog 400€?Tomson napisal/-a: ↑13 Mar 2025, 22:29je kar razlika, OP13R je višji razred, je pol leta novejši, pride z Android 15 in ima posledično 1leto več nadgradenj kot Nord, višja kvaliteta materialov, bistveno boljši zaslon, (DolbyVison in 2x višja max svetilnost), skoraj 2x zmogljivejši procesor, večja baterija, zdrži 5-10% dlje z enim polnjenjem (a oba nadpovprečna pri avtonomiji baterije), boljši sistem kamer z 2x optičnim zoomom ... Skratka, za 50€ več ni kaj razmišljat!na GS je razlika sicer 90€, s tem da je Nord 512GB, OP13R pa 256GB ... zdaj če so finance ključne in več prostora prioriteta je tudi Nord dobra opcija, a gledano overall ...
- OnePlus Nord 4 Global 16/512GB pametni telefon s kodo: gshopper100 iz 524€ na 421€
- OnePlus 13R Global (EU) 12/256GB pametni telefon s kodo: gshopper100 iz 605€ na 513€
sem govoril s kontaktom v Gshopper, pravi da ker je Global International verzija, žal res ni priloženega adapterja, enako kot če se kupi v uradni trgovini, je potrebno ločeno kupiti napajalnik :/
če lahko greš do 500€ vsekakor Oneplus 13R, res top telefon za ceno!