http://www.kajkupiti.si/nasi-testi/robo ... -test.html

Če koga kaj posebnega zanima, tudi kakšna specifična zadeva, ga imam doma, lahko hitro odgovorim ...
So na vidiku kakšne akcije na črni petek?Tomson napisal/-a: ↑23 Nov 2019, 12:57Trenutne opcije za Viomi V2 Pro:
- Xiaomi Viomi V2 Pro robotski sesalnik v FlashSale za 346€ (EU skladišče, brez dodatnih stroškov, 3-7 dni dostava)
- Xiaomi Viomi V2 Pro robotski sesalnik v FlashSale za 337€ (HK skladišče, Prioirty Line za dostavo brez dodatnih stroškov, 14 dni dostava)
- Xiaomi Viomi V2 Pro robotski sesalnik (3x posodica) s kodo: V2PRO1121 iz 381€ na 352€ (EU skladišče, brez dodatnih stroškov, 2-7 dni dostava)
Tomson napisal/-a: ↑29 Nov 2019, 12:52Dve novi opcija ne Geekbuying iz EU:
- Xiaomi Viomi V2 (3x posodica) robotski sesalnik s kodo: 43RN20NY iz 352€ na 343€ (EU DE skladišče)
- Xiaomi Viomi V2 (3x posodica) robotski sesalnik s kodo: 43RMM118 v PreOrder iz 352€ na 336€ (EU skladišče)
Hvala za odgovor. Se pravi če je kaj narobe, se potem zadeva pošlje v Španijo na servis dokler je v garanciji, izven garancije pa se verjetno lahko servisira tudi pri naših serviserjih.
Priklopljen je ze vec kot 1 uro, drzal tipko minuto, tudi home tipko in obe skupaj. Nic od njega
No to želim pri mojem Viomiju V2 pro - da imam tloris stanovanja in po potrebi določim katere sobe naj posesa ... samo do sedaj mi je izrisal par sob, ko sem naslednjič zagnal v drugem delu stanovanja pa je rejšnjo izbrisal ... zanima me, če moram celo stanovanje posesati naenkrat da dobim celotni tloris ali lahko po delih in se da nekako mape združevati?Tomson napisal/-a: ↑24 Dec 2019, 15:32vsi robotski sesalniki načeloma mapo vedno na novo izrisujejo ob zagonu, imajo pa opcijo shranjevanja aktivnih map, kjer lahko imamo označene različne prostore in dodeljujemo posebne cone, čistimo le določene predele oz. sobe itd. Viomi V2 Pro lahko ima shranjeno eno aktivno mapo, kjer lahko izbiramo omenjeno, če pa ga prenesemo npr. v novo nadstropje, bo mapiral jasno iz nule. Sicer pa pri shranjeni mapi, kjer so razdeljeni in označeni prostori le zaženemo aplikacijo ter označimo prostore ki jih npr. želimo čistiti ...