kot prvo, pozabimo na mokro sesanje, tega ne bo pri mini modelih, pa tudi ostale zahteve bo potrebno prilagoditi ali cenovno ali glede funkcionalnosti. Recimo da okoli 50€ najdemo kaj približno primernega ...
Če ne za 27.11., pa v decembru sigurno nabavim JV85 Pro.Tomson napisal/-a: ↑22 Nov 2020, 21:37precej višjo. Sam imam doma oba in je razlika res opazna, da ne govorimo o priloženi opremi, opciji polnjenja na polnilni postaji, ki je res izjemno praktično, AMOLED zaslon je super, ves čas piše koliko % baterije še ostaja itd ...
JV53 ima 125AW sesalne moči JV85 Pro pa 200AW, se pravi je skoraj 2x močnejši ...
v omenjenem cenovnem rangu in na nekje podobnem nivoju imamo Jimmy JV85 Pro, Dreame V11 in Roborock H6. Vsi omenjeni na visokem in precej podobnem nivoju kar se tiče kvalitete materialov in izdelave, Jimmy občutno najzmogljivejši pri 200AW, sledi Dreame in Roborock pri 150AW sesalne moči. Vsi z informativnim AMOLED zaslonom, podobno zmogljivimi baterijami, Dreame/Roborock v EKO načinu z manjšo sesalno močjo kot Jimmy in posledično daljše delovanje, Jimmy daleč največ priložene opreme, nastavkov (9, druga dva 6), edini s prepogljivo glavno cevjo za čiščenje pod pohištvom, velika prednost Jimmya še opcija zamenljive baterije in polnjenje preko stenskega nosilca/polnilne postaje ... Cenovno pa Jimmy za 250€, Dreame za 250€ in Roborock za 270€, gledano torej overall Jimmy JV85 Pro ponuja največ za ceno, a je trenutno PreOrder, so včeraj pošle trenutne zaloge ... Dobra alternativa je še navadni Jimmy JV85, je občutno cenejši, sicer pa tudi zelo visoka sesalna moč, malenkost manj opreme kot Pro model, glavna cev ni prepogljiva, ostalo pa enako ...@Denis N.:
Kateri je bolš?
Pozdravljen in dobrodošel na Forumu!EdgarS napisal/-a: ↑29 Nov 2020, 01:02Zdravo in lep pozdrav, tole je moja prva objava na tem forumu. Najprej pohvale za forum na tako visokem nivoju.
Zanimam se za nakup Xiaomi Roidmi NEX (ali X20).
Zanimalo bi me par stvari:
- NEX ali X20, je razlika v ceni upravičena?
- Ali na banggood lahko kupuješ na firmo brez CZ davka, če naročaš iz CZ, ali pa gre vedno za Kitajsko podjetje?
- ali gre za EU plug, ali pa pošljejo zraven adapter, kot so slikale nekatere stranke?
- ker sem videl, da se res spoznate sprejmem tudi kakšno priporočilo podobnega sesalca, ki bi bil recimo trenutno ful ugoden (iščemo mokro-suho čiščenje, cordless, lahkega).
Hvala!
Naj dobro služi! cenim pohvalo in priporočilo naprej!Pokraculja napisal/-a: ↑03 Dec 2020, 21:45Naročila sem Jimmy JV85 Pro v nedeljo 29.11. kot Preorder, danes pa je že pri meni doma.vse bp, dela odlično, le na težo se bo treba malo navaditi.
Hvala Tomsonu za vse koristne nasvete in kode. Priporočam naprej.
Pozdravljeni, sedaj sem pa res zbegan, svoj Jv85 sem naročil 24.11na geeku, preorder bi se naj zaključil 2.12. Sedaj sem z njimi govoril in so rekli, če bom imel srečo bo poslan naslednji teden, ČE?! A se oni zajebavajo?Pokraculja napisal/-a: ↑03 Dec 2020, 21:45Naročila sem Jimmy JV85 Pro v nedeljo 29.11. kot Preorder, danes pa je že pri meni doma.vse bp, dela odlično, le na težo se bo treba malo navaditi.
Hvala Tomsonu za vse koristne nasvete in kode.
Priporočam naprej.
Hvala za pohvale!curkmeister napisal/-a: ↑04 Dec 2020, 21:33Pozdravljen. Pohvale za super forum.
Težko se odločim za pravo znamko in model, ko pa ne zasledim vseh karakteristik, da bi delal primerjave.
Zanimajo me, kakšne so razlike v xiaomi J85 Pro in Roidmi (se sploh splača kupit še za mokro čiščenje, očisti dobro?)
In še razlike med zgoraj omenjenima in npr dyson v11 absolute, ki je cenovno zelo drag - ali res upraviči svojo ceno....
Sam bi kupil enega z veliko sesalno močjo in če mokro čiščenje res služi svojemu namenu bi vzel tudi takega 2v1.
hvala za odgovor
Jimmy JV85 je, kolikor sledim že v EU skladišču a se čaka še na zaključek CustomClearance (uvoznega) postopka, kar bi se predvideno moralo zaključit že v tem tednu, a se je zavleklo, na kar pa trgovina nima vpliva. V PreOrder je naveden predviden datum, ko se omenjeni postopki načeloma zaključijo, a žal prihaja, sploh v tem obdobju tudi do zamikov. Mi je žal, da je potrebno malo počakati, a žal tukaj tudi sam ne morem pomagati, pospešiti zadev ...gogocak napisal/-a: ↑05 Dec 2020, 10:13[Pozdravljeni, sedaj sem pa res zbegan, svoj Jv85 sem naročil 24.11na geeku, preorder bi se naj zaključil 2.12. Sedaj sem z njimi govoril in so rekli, če bom imel srečo bo poslan naslednji teden, ČE?! A se oni zajebavajo?
Iz kje ste pa vi naročili svoj Pro če lahko vprašam?
alternativa namestitvi stojala na steno je sicer namensko dodatno stojalo, kamor se pritrdi nosilec in še praktično zloži vsa dodatna oprema ...buttcrack napisal/-a: ↑05 Dec 2020, 14:07najbolj mi je pa moteče, ker se nisem prej pozanimal, da je polnjenje samo preko stojala. sedaj bo treba nekam tisto navrtati poleg vtičnice, zoprno pa je, ker imam skoraj pri vsaki vtičnici točno na mestu pritrditve stojala tudi stikalo...sam sesalec pa je TOP!
načeloma je vseeno kdaj se naroči, le za ceno se žal ne ve če bo kasneje kaj višja, ponavadi je okoli 290€, sedaj od črnega petka res ugodnih 255€, lahko da bo ostala lahko ne, žal ni informacije, glede skladišča pa je vseeno kar se tiče dostavnega časa, razlika je le poštnina, se pa včasih malo cena kakšnega skladišča spremeni in je nižja, slednje in višina poštnine je edini faktor glede izbire skladišča ...curkmeister napisal/-a: ↑05 Dec 2020, 15:44Hvala za hiter odgovor. Sem se odločil za jimmy jv85 pro.
Vidim da so trenutno prednaročila... in z vašo kodo za 255€. Je vseeno ali kupim sedaj ali zadnji dan prednaročil ali celo po prednaročilih? Je pomembno iz katere države kupim? In še če se lahko kupi na podjetje? Hvala
Pozdravljen in dobrodošel na Forumu!jl79 napisal/-a: ↑06 Dec 2020, 07:53Pozdravljeni,
trenutno imamo dva robotska sesalnika s5max (pritličje, nadstropje), ki odlično opravljata delo, še vedno pa se kdaj potrebuje klasični sesalec za nedostopna mesta. Star sesalec bi menjalza pokoncnega baterijskega in glede na price/performance mi deluje najboljša izbira Jimmy jv85. Zanima me ali je mogoče dokupiti dodatke, ki so priloženi pri PRO modelu (npr gibljiva cev bi mi bila uporabna)?
Pozdrav,
hmm... težko rečem, prav posebej, da bi bilo možno naročit nisem kje zasledil, bi predlagal da se vpraša na podpori trgovine, kjer je bil kupljen, če ne bo kaj lahko še sam kontakt na Geekbuyingu vprašam ...
robert3333 napisal/-a: ↑28 Dec 2020, 02:06Prosim za aktualen link in kodo za popust modela jimmy 83, 85 ali 85 pro. Novemberske kode so se iztekle. Vnaprej hvala.
AW - AirWatt (enota za najbolj natančno meritev sesalne moči, 200AW pri JV85 Pro je trenutno najvišje pri baterijskih sesalnikih)
danes prišla koda za 261€:
zavedati se je potrebno, da popolne naprave ni. Vsaka naprava ima tako kakšen plus kot kakšen minus, je za enega kupca bolj primerna kot za drugega, pa naj si gre za TV, računalnik, robotski ali baterijski sesalnik. Odvisno katere lastnosti iščemo, kaj nam je pomembno, kaj ne potrebujemo itd.nejcb napisal/-a: ↑05 Jan 2021, 19:48Tule ga kar nekako odsvetujejo in bolj priporočajo neko Rowento - to mi sicer da misliti da gre za nek "biased" test. Tako da tudi sam rahlo dvomim v ta test, ker povečini se Jimmya res le hvali.
Omenja se še tale Bosch Zoo ProAnimal, ki jih je pa tudi v SLO verjetno kar nekaj - je kdo ki bi dal kakšno primerjavo oz. mnenje? Hvala.
Pozdravljen in dobrodošel na Forumu!
Njalepša hvala za kode Tomson in za izčrpne, pregledne, koristne informacije ter hiter response, pohvalno! Priporočam naprej!Tomson napisal/-a: ↑05 Jan 2021, 23:20Pozdravljen in dobrodošel na Forumu!
- Jimmy JV85 Pro baterijski sesalnik s kodo: BGCZJY85PR za 261€
(Banggood, EU skladišče, brez dodatnih stroškov, hitra dostava)
- Jimmy JV85 Pro baterijski sesalnik za 284€
(Aliexpress, JimmyStore, EU skladišče, hitra dostava, brez dodatnih stroškov)
- Jimmy JV85 Pro baterijski sesalnik v Pre-Order s kodo: AFF1159_smhjv85z10 za 285€
(Geekbuying, EU skladišče, EU garancija, hitra dostava, brez dodatnih stroškov)
JV85/Pro se polni samo preko stenskega nosilca, slednji se lahko namesti tudi na stojalo ki ga omenja @salsaman: