miha- napisal/-a: ↑25 Mar 2020, 09:37
Hej. Vprašanje. Kakor vidim tukaj, za Jimmy 65 ni opcija zamenjave baterije, na spletu berem, da se lahko menja, kako je s tem?
Je moč sesanja primerljiva z navadnim sesalcem na elektriko oz kako sesa v primerjavi s tem? Predlagate raje kakšen drug model? Je kvaliteta teh sesalnikov v redu? Raje vzeti Xiaomi?
Pozdravljen in dobrodošel na forumu!
Baterija na JV63/65 modelih 100% ni zamenjljiva (na način kot pri drugih JV modelih, razen če se razstavi aparat), kar je jasno že iz predstavitve, specifikacij, fotografij, dizajna, načina priklopa na el.priključek. Da pa sem omenjeno že pred časom potrdil, sem govoril tudi s tehničnim oddelkom, kjer so potrdili: "Tomaz, confirmed, the battery cannot be changed"
Kot sem že večkrat zapisal so vsi omenjeni modeli, ki imajo sesalno moč nad 18.000Pa povsem na nivoju klasičnih el. sesalnikov. Glede na izkušnje so Xiaomi Jimmy modeli res top glede na ceno/kvaliteto/zmogljivost, največ za ceno, nek bestbuy pa vsekakor že omenjeni JV53 z 20.000Pa sesalne moči ter kombinacija z dvojno baterijo, ki res pride zelo prav ...
https://www.kajkupiti.si/nasi-testi/pok ... -test.html
glede na trenutno res dobro ceno z dvojno baterijo iz EU skladišča je to to!
-
Xiaomi Jimmy JV53+ baterijski sesalnik (2x baterija) s kodo: 4NGDIJ5M iz 243€ na 211€ (EU skladišče)
je pa tole prav za omenjeno res dobra kombinacija, robotski sesalnik ter baterijski ročni sesalnik, če je kaj za hitro posesat, oz. potem za tekstil, preproge, sedežne, omare itd ...