umetnic napisal/-a: ↑17 Feb 2020, 22:43
Hvala za tako hiter odgovor!
Navdušil si me nad OnePlus 7T!! Honor žal odpade zaradi IPS zaslona.
Sedaj pa ali 7T sedaj, ali pa pomislek, kaj pa če bo dal Xiaomi ven kmalu še kakšno različico desetke, ki bi pa morebiti le imela flat screen. Glede na to koliko variacij devetke je bilo...je ta scenarij morebiti čisto možen...
Tomson napisal/-a: ↑17 Feb 2020, 23:17
OnePlus 7T je res fenomenalen telefon za ceno, tako overall na vseh področjih, brez posebnih pomanjkljivosti (kamera, čeprav precej dobra, je še najšibkeši element). Kakšni pa bodo novi Xiaomi modeli, ali bodo flat screen ali ne, pa bomo videli. Nižje serije sigurno, ali bo letos na višjih serijah povsod prisoten zaobljen zaslon? je čisto možno, glede na nakazan trend z novim Mi 10 modelom, vprašanje pa je ali bomo videli tudi raven zaslon na dražjih modelih, bo potrebno počakati kakšen mesec, dva tri, na uradne predstavitve novih modelov ...
umetnic napisal/-a: ↑16 Feb 2020, 14:44
Moje vprašanje: za 300-400eur, kaj priporočiš, da je kamera vsaj tako dobra kot Mi 8 oz. tvoj Mi mix 3? Večinoma slikam mularijo in akvarije, pomembna je torej low light kvaliteta in hitra odzivnost.
Ali sploh obstaja tak telefon, ali sta slednja še vedno najboljši price/perf. nakup? Žal ne vidim več nobenih kod za Mi 8?
Tudi sam sem lastnik OP7T-ja, in moram res priznati, da je telefon res bomba in vreden vsakega centa. Telefon imam sedaj že par mesecev in v kolikor bi trenutno še enkrat kupoval nov telefon, bi se definitvno odločil enako, kupon ki je trenutno na voljo je pa itak brutalno dober
Zame je telefon izpolnil vsa pričakovanja (in še marskikaj več), kar pa seveda ne pomeni in tudi ni merilo za ostale. Sam sem dobro vedel kaj na telefonu želim, in točno to sem tudi dobil. V kolikor bi že moral izpostaviti kakšno slabo točko, bi to morala biti kamera - kot je že Tomson nekako namignil. A tu ne govorimo o slabi kameri, da ne bo pomote
Gre zgolj za to, da kamera res ni najboljša na trgu, kar pa še ne pomeni, da ne more služiti svojemu namenu? Sam recimo večino časa slikam hišne ljubljenćke, družinske člane ter naredim tu in tam kak posnetek okolice (narava). Enako velja za video. Pač pazim da je vedno dovolj dnevne svetlobe oz. da so na sploh dobri pogoji za slikanje in je to to. Tudi nočni način se mi dopade, seveda je tu treba upoštevati dejstvo, da bolj pri miru kot bo objekt, boljša bo slika. Odkrito povedano: rib oz. akvarija ponoči še nisem slikal, predvidevam pa da ker se gre za premikajoče se predmete ponoči v vodi pri odsevu kake luči, bi znal biti problem jasne slike
Pri meni je bil končni odločilni faktor za nakup raven zaslon. Z zaobljenimi robovi seveda ni nič narobe, sam pač raje posegam po ravnih zaslonih. Občutek v roki je super, kljub mojim skorajda miniaturnim rokicam
Da o hitrem polnjenju sploh ne govorimo. Brezzicnega polnjenja ne pogresam, saj mi je to hitro polnjenje dovolj. Povezava z avtom (Android Auto, Google Maps ipd.) dela brez problema. Pika na i pa seveda 90hz osveževanje zaslona. Odzivnost in animacije so hitre, a spet treba logično pomisliti: večina aplikacij žal še vedno podpira zgolj 60hz, enako velja za brskalnik. V kolikor nameravš uporabljati kaj drugega kot Google Chrome ali Opera Touch na primer, se ti bo vsak drug brskalnik zdel, da se premikanje po spletnih straneh zatika - kar pa seveda ni res
Gre zgolj za to, da se opazi ralika med prehodom iz 90 nazaj na 60hz. Meni je uglavnem najbolj važno, da je telefon bliskovito hiter in da se mi ne zatika kjerkoli. Odpiranje, zapiranje kot tudi prehod med aplikacijami je brezhiben.
Tako malo na kratko. V kolikor bi te zanimale podrobne informacije, mi javi.