kako izprazniti vodo iz posodice? malo sem malo tja!

vsekakor enega izmed zgoraj omenjenih modelov, Viomi V2 Pro ali S5 Max, trenutno med najboljšimi modeli na trgu, oba izjemno učinkovita, z najnovejšo tehnologijo, odlično aplikacija, pri obeh dobra uporabniška izkušnja, Viomi še malo boljši na področju mokrega čiščenja, Roborock mogoče za las boljši iz vidika uporabniške izkušnje, oba s trenutno dobro ceno iz EU skladišča, jasno, Viomi je cenejši in predstavlja boljše razmerje cena/zmogljivost/kvaliteta, pri Roborocku pa plačaš res "rock solid" delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo, z obema pa boš zadovoljen ...
Zdravo Tomson,Tomson napisal/-a: ↑20 Feb 2020, 14:41Danes dobre opcije za Xiaomi Viomi V2 in Roborock S5 Max:
- Xiaomi Viomi V2 Pro robotski sesalnik v FlashSale za 332€ (EU Skladišče, Geekbuying)
Hvala za lepe besede!andrej5si napisal/-a: ↑21 Feb 2020, 13:47Zdravo Tomson,
najprej bi te rad iskreno pohvalil za vse tole delo in čas, ki ga porabiš za forum. Kot drugo me pa zanima sledeče, danes sem naročil tale sesalec zgoraj, za katerega si objavil link. Kolikor vidim, nima 2v1 posodice za hkratno sesanje in pomivanje. Kaj se jo splača dokupiti in če ja, imaš morda kakšen link?
Kar se tiče specifikacij je zadeva na nivoju najboljših, cena je res super za to kar ponuja. S konkretnim modelom še osebno nimam izkušenj, sem imel na testu cenejše modele, ki so se sicer izkazali za res odlične poceni robotske sesalnike, a so imeli precej nižjo kvaliteto materialov, tudi nižji QualityControl in posledično več kakšnih okvar sčasoma, kolikor sledim pri kupcih, v primerjavi z dražjimi 250€+ modeli, tudi učinkovitost čiščenja je bila občutno slabša. A tale V10 Max vsaj deluje precej višje kvalitete, je celo baziran na isti elektronski platformi kot 360 S6, tudi navigacijski/motion firmware je zato verjetno enak, sesalni motor pa je isti kot v Roborock S50, skratka, v svojem cenovnem rangu vsekakor bestbuy, kolikor je zaenkrat odzivov kupcev so kar navdušeni. Naslednja stopnička pa kot omenjeno, preverjeno tudi na daljši rok, 360 S6 za 270€ ...zalb napisal/-a: ↑28 Feb 2020, 14:07Zdravo, zanimam se za nakup Alfawise v10 max. Mogoče kakšne izkušnje pri dolgotrajni oziroma dejanski uporabi, kako se kaj obnese? Kakšni problemi? Na spletu ni nič kaj veliko "user review-ov" samo splošni. Razumem, da gre to za 200€ vredno zadevo, alternativa še mogoče 360 S6 vendar mi je cena pri alfawise privlačnaUporabljal bi se pa za manjše stanovanje, relativno malo ovir, 0 tepihov.
Alfawise V10 Max doesn't work with Google Home (confirmed by Gearbest Support). Also the cleaner randomly looses connection with the mop pad and stops mopping randomly. Plus the app is a bit of a joke! You can't save the map, the map randomly drops and all of you zones/walls need to be re-done!
Pravkar preveril in deluje tale kombinacija, ni pa kode za EU skladišče, se pravi je tukaj Prioirty Line poštnina (brez dodatnih stroškov) in 15 dni za dostavo ...
je že na voljo iz EU:
sam bi se trenutno odločal med Viomi V2 Pro in Roborock S5 Max. Oba izjemna sesalnika, Viomi z boljšim razmerjem med ceno/kvaliteto/učinkovitostjo/funkcionalnostjo, ker je občutno cenejši, sicer pa zelo podobna na vseh področjih, Roborock ima nekoliko višji QualityControl ...
Pozdrav, tale opcija je iz EU skladišča:Morphling napisal/-a: ↑22 Mar 2020, 12:21Pozdravljeni,gledal sem za naročilo 360 S6, vendar ga na gearbest v evropskih skladiščih ni več. Dobi se ga iz HK, mi pa ni jasno, kaj so te številke poleg HK (HK, HK-4, HK-23). Ali to samo pomeni, da imajo v Hong Kongu več skladišč in si potem enega izberem? Če si naročam iz HK to verjetno pomeni, da bom moral plačati uvozne dajatve? Kaj pa glede shipping insurance - ali ni mišljeno, da naj bi paket tako ali tako dobil nepoškodovan - zakaj bi potem še dodatno plačeval zavarovanje paketa?
Marko, resnično hvala za pohvale, me veseli, ko je ves namenjen čas nekomu resnično v pomoč!Morphling napisal/-a: ↑22 Mar 2020, 21:34Moram pohvaliti tole spletno stran in vložen trud. Že nekaj časa tu bežno sledim in si kaj na hitro preberem, vendar je bilo bolj iz radovednosti, kot da bi kaj potreboval. Sem se pa sedaj vrgel v nakup robotskega sesalnika in jo že nekaj dni veselo prebiram (poleg precej ostalih spletnih strani seveda) in moram reči, da na nobeni tuji strani nisem zasledil toliko koristih informacij, kot tukaj. Sem eden takih, ki se zelo težko odloči pri nakupu "dražje" tehnike, ko pa se, pa raje dam kakšen € več, kot da bi se na koncu tepel po glavi, zakaj sem stiskal za tistih 50€.
Moje zadnje dognanje je, da bi kupil kar Xiaomi Viomi v2 Pro, ker bo res služil, tako kot mora. Bi ga pa vzel kar preko slovenskega mishop-a, ker bi ga kupil na podjetje in dal v stroške. Ali sem prav pogledal, da se na gearbest in geekbuy ne da kupovati kot podjetje? Če vzamem ceno pri nas brez DDV-ja, sem potem na istem, kot iz tujine. Torej cca 327€. Bi bila to potem zame še najboljša rešitev ali bi ga lahko kje dobil še ceneje?
S Kitajske jaz čakam že par mesecev in nič ne kaže, da bo prišlo. K sreči res malenkosti, razen potrošnji material za VIOMI 2 pro, ki je bil cca 20€.
Pozdrav, sam bi se trenutno odločal med tremi modeli, Viomi V2 Pro, Roborock S5 Max in najnovejšim 360 S6 Pro modelom, ki je čisto nov in trenutno najnaprednejši robotski sesalnik na trgu. Viomi V2 Pro je bestbuy, ker za dobrih 300€ ponuja največ glede na ceno. Visoka učinkovitost suhega čiščenja, najboljši med vsemi modeli na področju mokrega čiščenja. Model Roborock S5 Max je enako učinkovit pri suhem čiščenju in malo za Viomijem na področju mokrega čiščenja, ponuja pa overall boljšo uporabniško izkušnjo zaradi aplikacije in res "rock solid" delovanja, ima med vsemi modeli tudi najvišji QualityControl. Potem pa še najnovejši 360 S7 model, trenutni flagship model podjetja prinaša kar nekaj izboljšav v primerjavi z modelom S7. Omeniti gre nov Ultrasonic anti-collision senzor, ki poskrbi za še bolj učinkovito izogibanje ovriam, sesalnik sedaj vsebuje kar 24 različnih senzorjev, priložen je RF Omnidirectional daljinec, za lažje in priročnejše upraljanje sesalnika celotne družine, sesalna moč se je povečala na rekordnih 2.200Pa, baterija je sedaj med največjimi na trgu z 5200mAh ter omogoča do 3h delovanja, glasnost delovanja je med absolutno najtišjimi na trgu z 53dB, za mokro čiščenje je na voljo bistveno večja posodica, sesalnik pa ima 3-stopenjski elektronski nadzor nad vodo. Upravljanje je mogoče tudi preko Alexe, GoogleAssistenta in Clove, z novimi algoritmi je učinkovitost čiščenja višja za 20%, sesalnik pa kot eden redkih omogoča upravljanje večih map za različna nadstropja, aplikacija je nadgrajena, ki pa že sicer med 360 modeli velja za absolutno najboljše na trgu, tako kar se tiče funkcionalnosti kot uporabniške izkušnje. Skratka na nekaterih področjih podoben Viomiju in Roborocku, na določenih področjih še boljši, sicer pa glede zanesljivosti za Roborockom a pred Viomijem ...
Tomson hvala za obrazložitev in dodatne informacije. Mislim da je trenutno 'best-buy' potem res Viomi V2 PRO. Predvsem je tu glavni adut ugodna cena. Ima pa tudi vse funkcije ki jih rabimo za čiščenje stanovanja.Tomson napisal/-a: ↑27 Mar 2020, 13:06Sicer pa posodobljene cene za vse omenjene modele v namenskem članku:
https://www.kajkupiti.si/najboljsi-robotski-sesalniki
trenutno najugodnejši opciji sta:
Tomson hvala. Gledam še pri nas Mishop je 400€. Bi skoraj raje vzel tu, če bo karkoli narobe da se ne rabim dajati okoli z garancijo. Kaj meniš, ali je skrb odveč ?Tomson napisal/-a: ↑27 Mar 2020, 13:33trenutno najugodnejši opciji sta:
- Xiaomi Viomi V2 Pro (3x posodica) robotski sesalnik s kodo: NNNV2PRO za 334€ (EU skladišče, 2-7 dni, 7€ poštnina, skupno 341€)
- Xiaomi Viomi V2 Pro (3x posodica) robotski sesalnik + darilo s kodo: O4679AAC82227001 za 340€ (EU skladišče, 3-7 dni, 5€ poštnina, skupno 346€)