trenutno nobena aktivna koda ni kaj prida ugodnejša kot osnovna cena ... tale opcija recimo
- DRVETION CT20 15AH 750W 20*4.0" zložljivo električno kolo s kodo: BG264650 za 888€ (EU)
trenutno nobena aktivna koda ni kaj prida ugodnejša kot osnovna cena ... tale opcija recimo
Tale Vitilan je vsekakor dober deal, kolo je kar kopija ENGWE EP-2 3.0 Boost modela, kar se dizajna tiče, ima pa dobre specifikacije za ceno, deluje precej dobro:
Tomson napisal/-a: ↑12 Mar 2026, 14:07Tale Vitilan je vsekakor dober deal, kolo je kar kopija ENGWE EP-2 3.0 Boost modela, kar se dizajna tiče, ima pa dobre specifikacije za ceno, deluje precej dobro:
Engwe je kar dražji, sicer bistveno bolj uveljavljena znamka, tudi komponente preverjeno zelo kvalitetne, veliko pozitivnih testov in odzivov uporabnikov a posledično višja cena:
- Vitilan V3 750W 13Ah 20x4" električno kolo za 899€ (EU)
dobra alternativa pa je tale Samebike model, tudi že precej uveljavljena znamka:
- ENGWE EP-2 3.0 Boost 250W 13.5Ah 20x4" električno kolo s kodo: 26MEGA1 za 1269€ (EU)
dober deal, specifikacije za ceno, velika baterija, tudi tale CMACEwheel:
- Samebike LOTDM200-II-FT 750W 13Ah 20x4" električno kolo s kodo: 26MEGA1 za 869€ (EU)
- CMACEWHEEL GW20 750W 18Ah 20x4" električno kolo za 799€ (EU)
Žal omenjeni model ni več dobavljiv, so pa zelo dobre alternative, zelo zelo podobni modeli ...@isr:
Pozdravljeni, Zanimam se za električno kolo Luchia Antares 27.5.
od omenjenih vsekakor Onesport, je bistveno bolj uveljavljena znamka, boljša podpora, after-sale dobavljivost delov ...enroberte napisal/-a: ↑13 Apr 2026, 19:52Pozdravljen Tomson.
Za ženo imam namen kupiti zložljivo e-kolo. V finale sta se uvrstila naslednja modela. Imaš mogoče kakšne kupone za omenjeni kolesi? Za katerega bi se odločil ti?
Ker sem preko Banggooda kupoval že zelo dolgo nazaj, me zanima, če ceni pri obeh kolesih držita in ne bo dodatnih stroškov s carino ali DDV-jem ter katero vrsto transporta moram izbrati za dostavo iz EU skladišča, da carine in DDV-ja 100% ne bo? Prav tako nisem zasledil garancijske dobe pri obeh. Mogoče veš kako je z vračili v primeru, da je dobavljeno kolo poškodovano, je z drugačnim motorjem ali napačne barve?
Že vnaprej hvala za tvoj odgovor!
Lp, Robert
P.s. Se pa kar mudi, saj je želja po dobavi še pred prvomajskimi prazniki.
Žal so pri nas trgovci zaradi subvencije cene e-koles navili, tako da ni šans, da kljub subvenciji dobim podobno e-kolo kot v mojem prejšnjem postu za 650 €. Če pa ti veš za kakšnega se pa priporočam.
Joj, to pa nisem predvideval, pohlep naših trgovcev. To isto kolo pride res nekih 100 EUR dražje na mimovrste s subvencijo. Malo se počaka in bo kaka akcija na mimovrste in bo ceneje. Čeprav jaz bi rade volje dal 100 EUR več in je kupljeno pri nas in bo tudi servis pri nas. Ker tale kitajska kolesa, ko enkrat crknejo, magari po enem letu + 1 dan, to ne bo nihče popravljal, se bojim
Najlepša hvala za odgovor. Sicer sem ti poslal dve ZS sporočili, vendar vidim, da sta še zmeraj v mapi odhajajoče. Skratka banka ne dovoli kartične transakcije za nakup na GeekM.Tomson napisal/-a: ↑14 Apr 2026, 01:16od omenjenih vsekakor Onesport, je bistveno bolj uveljavljena znamka, boljša podpora, after-sale dobavljivost delov ...enroberte napisal/-a: ↑13 Apr 2026, 19:52Pozdravljen Tomson.
Za ženo imam namen kupiti zložljivo e-kolo. V finale sta se uvrstila naslednja modela. Imaš mogoče kakšne kupone za omenjeni kolesi? Za katerega bi se odločil ti?
Ker sem preko Banggooda kupoval že zelo dolgo nazaj, me zanima, če ceni pri obeh kolesih držita in ne bo dodatnih stroškov s carino ali DDV-jem ter katero vrsto transporta moram izbrati za dostavo iz EU skladišča, da carine in DDV-ja 100% ne bo? Prav tako nisem zasledil garancijske dobe pri obeh. Mogoče veš kako je z vračili v primeru, da je dobavljeno kolo poškodovano, je z drugačnim motorjem ali napačne barve?
Že vnaprej hvala za tvoj odgovor!
Lp, Robert
P.s. Se pa kar mudi, saj je želja po dobavi še pred prvomajskimi prazniki.
na BG za omenjena žal trenutno ni kakšnih kuponov, na GeekM so, tako da pride malo ceneje, na BG je s ShippingService 672€ tukaj pa slabega desetaka ugodneje. Plus neprimerno boljša aftersale podpora, sploh ni primerjave, pa še EU servis, BG pa CN ...
še malo ugodneje na GS, s poštnino vred, tudi bistveno boljši support kot na BG, skoraj na nivoju GM ...
- ONESPORT OT16-2 250W17Ah 20" električno kolo s kodo: KAJKUPITI za 664€ (EU)
tukaj preverjeno nobenih dodatnih stroškov, ne s poštnino, ne ob dostavi, cene so končne, le če se plačuje s PayPalom preverit da konverzijo $/€ ne dela PayPal ampak banka ... na e-kolesa tukaj je 1-letna garancija, na BangG realno do 6-mesecev potem pa komplicirajo da je joj... če je karkoli narobe se vedno hitro reši, tako da brez skrbi. Je že bilo kdaj kaj narobe s kakšnim izdelkom, pa se da dogovorit da trgovina uredi prevzem DHLja na domu npr. pa potem pošljejo nov izdelek, pač odvisno za kaj gre, pa tudi name se lahko vedno obrne in lahko posredujem, če je potrebno ...
- ONESPORT OT16-2 250W17Ah 20" električno kolo s kodo: GPONESPORT100 za 653€ (EU)