- Ninkear A15 Plus Ryzen 7 5825U 16GB 1TB 15.6" prenosnik s kodo: notebbook150 iz 600€ na 467€
Prenosniki
-
Chirrilona
Tomson hvala. Zanima me, od kdaj ima Gsopster placilo postnine? Za ta racunalnik racunajo 49,10€ za dostavo v SLO kar ravno iznici popust.
-
Chirrilona
Tega mi sploh ne ponudi. Samo DPD je na voljo.
sem preveril, je takole:
€0.00 - Standard Shipping (Free Shipping)
€49.26 - Fast Delivery(DHL) (DHL Line)
tako da vsekakor je brezplačna poštnina in tudi mora se izbrati tale Standard 0€ shipping, ker ni nobenioh dodatnih stroškov ob dostavi, pri DHLu pa je velika verjetnost dodatnih stroškov pa še predraga poštnina. Peeveri če si registriran, prijavljen in imaš vpisan naslov v Sloveniji, poročaj ...
Občutno največ za ceno izibra med tema modeloma. Plus model ima 20% zmogljivejši CPU a malo manjši zaslon, ostalo na podobnem nivoju ...
- Ninkear A15 Pro 16" Ryzen 5 7430U 16GB 1TB prenosnik s kodo: GPNinkear50 iz 476€ na 434€ (EU)
- Ninkear A15 Plus Ryzen 7 5825U 16GB 1TB 15.6" prenosnik s kodo: notebbook150 iz 585€ na 457€(EU)
Tomson pozdravljen
Glede nato da je sedaj možen direkt nakup Ninkear prenosnikov v nemčiji s 3 letno garancijo boš tud tukaj imel delujoče kode?
https://ninkear.com/
Lp
Glede nato da je sedaj možen direkt nakup Ninkear prenosnikov v nemčiji s 3 letno garancijo boš tud tukaj imel delujoče kode?
https://ninkear.com/
Lp
za 430€ bolje defenitivno ne gre. 16" 120Hz 2.5k IPS zaslon z 400nits svetilnost, 100% sRGB pokritost, res presenetljivo dober zaslon za ceno, pa še 16:10 je kar je meni super. Čispet Ryzen 5 7430U ni nek presežek v smislu ultra zmogljivih procesorjev, ampak za povprečno uporabo je več kot primeren, sodi že v srednje zmogljive CPUje. 16GB RAMa je za današnje časa najbolj optimalno, 8GB je premalo, 32GB povprečen uporabnik ne izkoristi. Dizajn je lep, ALU ohišje z 12mm debeline, lepo zaokroženi robovi, in 1.8kg je super, bralnik prstnih odstisov je top na presnosnikih, si sam ne predstavljam več prenosnika brez, velika 54WH baterija je čisto ok, zdrži 5h, kar hitro 65W polnjenje tudi. 1TB diska je ponavadi čisto dovolj, super da je NVME M.2 je hiter, tako da je boot time 9s, pa še razširljiv je do 4TB kar je super. WiFi6 za hitro povezljivost. Osvetljena tipkovnica je super uporabna zvečer, vsaj pri meni. Povezljivost je top (microSD, USB3-A, USB-C, HDMI) ... skratka, za 430€ je tole bomba, pa ne zato ker si ga naročil, dejansko res ponuja veliko!