tale npr. za nizko ceno super opcija, višina 7.3cm če še gre skozi?
- Proscenic V10 robotski sesalnik s kodo: PROSCV10 iz 193€ na 159€ (EU)
tale npr. za nizko ceno super opcija, višina 7.3cm če še gre skozi?
takole:
S5 Max je boljši model, ima LiDAR navigacijo (laserski senzor) + SLAM algoritem, ki je bolj učinkovit pri zaznavanju in navigiranju po prostoru, M2 ima Gyroscope navigacijo, ki je cenejša alternativa, ni dan in noč razlika, se pa pozna in sam vsekakor svetujem LDS+SLAM. Ostale specifikacije so podobne, pozna še se višina kjer je M2 model zaradi manjka laserskega senzorja nižji pri 8cm (vs klasičnih 10cm). Sicer pa pri obeh modelih funkcija ali sesanja ali mokrega čiščenja, je potrebno zamenjati posodici, ni možno hkratno sesanje in mokro brisanje kot pri dražjih modelih. Trenutno naj opcije pa:
Odločitev s strani podjetja Roborock, takole pravi moj kontakt v trgovini Geekbuying: "Tomson, I'm sorry to tell you that Roborock does not allow us to sell to all Eastern European countries now, they have exclusive agents in these countries. All Roborock products can't ship to SLO now."excav napisal/-a: ↑24 Apr 2024, 08:17A kdo ve, zakaj GB ne pošilja tega v SLO iz Poljskega skladišča?
https://www.geekbuying.com/item/Roboroc ... 22031.html
Shipping: Cannot ship to Slovenia
Je nekaj ceneje kot pri SLO trgovini, garancija pri nas mi pa ne igra kakšne vloge (če je tule še kakšna koda na voljo, se priporočam )
@Tomson Hvala! Bom verjetno vzel - a mogoče veš, če karkoli narobe gledam - ali se potrošni material ne pošilja iz EU skladišča?Tomson napisal/-a: ↑24 Apr 2024, 11:51Odločitev s strani podjetja Roborock, takole pravi moj kontakt v trgovini Geekbuying: "Tomson, I'm sorry to tell you that Roborock does not allow us to sell to all Eastern European countries now, they have exclusive agents in these countries. All Roborock products can't ship to SLO now."excav napisal/-a: ↑24 Apr 2024, 08:17A kdo ve, zakaj GB ne pošilja tega v SLO iz Poljskega skladišča?
https://www.geekbuying.com/item/Roboroc ... 22031.html
Shipping: Cannot ship to Slovenia
Je nekaj ceneje kot pri SLO trgovini, garancija pri nas mi pa ne igra kakšne vloge (če je tule še kakšna koda na voljo, se priporočam )
Koda za tale model sicer je za GeekB, a edina opcija za nakup, če se pošlje kam v Avstrijo, Nemčijo, Italijo:
Prejšnji mesec je bila sicer na KajKupiti za krajše promocijsko obdobje eksluzivna cena za omenjeni model preko SLO uvoznika za Roborock, bila cena res dobrih 349€, a to je žal mimo, trenutno se preko njih dobi s kodo za 429€, je pa eksluzivno le tukaj vključena brezplačna 2-letna SLO garancija (ostale trgovine v Slo z 1-letno garancijo):
- Roborock Q8 Max robotski sesalnik (+PotrošniMaterial 55€) s kodo: NNNAFFS10 za 370€ (EU)
- Roborock Q8 Max robotski sesalnik s kodo: kajkupitiq8 iz 450€ na 429€ (SLO)
Thx če sem že tukaj .. vidim da je Q8 Max best buy (+ ne potrebujem, mi ni problem izpraznit tu in tam). Imam cca. 70m2, večinoma parket.
Razlika med Roborock Q8 Max in recimo najboljšim modelom za 200€ je kar opazna in če so finance vsekakor predlagam boljši model, ker se bo poznalo na vseh področjih. Če se želi malo prihranit predlagam model Narwal Freo X Plus, to pa je sesalnik ki je po večini lastnosti še pred Q8 Max modelom, res izjemne specifikacije in lastnosti. Ga imam sam na testu in sem res zelo presenečen nad kvaliteto in uporabniško izkušnjo izdelka. Po večini lastnosti bi rekel da je konkurenčen dražjemu Roborock S8 modelu, kvaliteta materialov in izdelave pa je sploh neverjetna, na rangu Roborocka, če ne še višje. Edini minus v primerjavi z Roborocki je nižja učinkovitost čiščenja na preprogah in malo slabša navigacija. Sicer pa za 299€ noro dober sesalnik! Presenešenje zadnjih nekaj let na trgu sesalnikov, tudi na Amazonu, s strani kupcev, ocene Narwall modelov celo malenkost višje od Roborocka, tako da res hud model za ceno ...
Preprog nimam (oz. malenkosti, ki se komot dvignejo pred sesanjem). Koda prime, mi pa ne spusti na 299€Tomson napisal/-a: ↑17 Maj 2024, 09:50Razlika med Roborock Q8 Max in recimo najboljšim modelom za 200€ je kar opazna in če so finance vsekakor predlagam boljši model, ker se bo poznalo na vseh področjih. Če se želi malo prihranit predlagam model Narwal Freo X Plus, to pa je sesalnik ki je po večini lastnosti še pred Q8 Max modelom, res izjemne specifikacije in lastnosti. Ga imam sam na testu in sem res zelo presenečen nad kvaliteto in uporabniško izkušnjo izdelka. Po večini lastnosti bi rekel da je konkurenčen dražjemu Roborock S8 modelu, kvaliteta materialov in izdelave pa je sploh neverjetna, na rangu Roborocka, če ne še višje. Edini minus v primerjavi z Roborocki je nižja učinkovitost čiščenja na preprogah in malo slabša navigacija. Sicer pa za 299€ noro dober sesalnik! Presenešenje zadnjih nekaj let na trgu sesalnikov, tudi na Amazonu, s strani kupcev, ocene Narwall modelov celo malenkost višje od Roborocka, tako da res hud model za ceno ...
- Narwal Freo X Plus robotski sesalnik s kodo: KAJKUPITI iz 360€ na 299€ (EU)
Deluje - hvala!Tomson napisal/-a: ↑17 Maj 2024, 10:26Moja napaka, takole:
- Narwal Freo X Plus robotski sesalnik s kodo: FREXP299 iz 360€ na 299€ (EU)
lahko v Slo, npr: https://www.roborock-shop.si/?ref=7
Če se je omenjeni model dobil za 500€ je to top, ampak ker sigurno ni nikjer za to ceno je bila ali napaka v trgovini, ali scam listing, kar se na Amazonu dogaja ali pa kakšen refurbished model ali po vsej verjetnosti 3rd party rabljen model... sicer pa v tem cenovnem rangu kot je, okoli 1200€, še boljša opcija Roborock S8 Pro Ultra ki je še malo ugodnejši in boljši kot overall uporabniška izkušnja, učinkovitost čiščenja in zanesljivost delovanja ...Bauka napisal/-a: ↑03 Jun 2024, 14:50Pozdravljen, mnenje za sesalnik dreame L20 Ultra Complete. Glede na ceno 500€ se mi zdi TOP izbira:
https://www.amazon.de/gp/product/B0CF5XP9GN
Edit: Sem kar vzel, vidim pa da je cena skočila nazaj na 1200€.
However, lots of the robot’s extra features (that are, after all, what you’re paying for) are fiddly to activate or even understand. If you’re not tech-savvy, you’re probably not going to be able to make the most of what you’re paying for.
Its obstacle recognition isn’t quite there yet, either: it worked wonders 90% of the time in my home, but the Dreame started trying to eat shoelaces a few more times than I’d consider healthy.
As mentioned the L20 Ultra’s minimum sound is louder than conversation, and you could use this thing as an alarm clock if you wanted.
That’s not to be down on the Dreame L20 Ultra; I started this introduction by calling it one of the best robot vacuums and that’s not wrong. It’s stacked with features and excels at its job – it’s just a little tricky to recommend over rival devices that’ll do a similar job and won’t cost nearly as much.
Tudi jaz sem prejel isti mail, od Marie Cs1h0 napisal/-a: ↑05 Jun 2024, 11:35Kot kaže je scam in je nekdo hijackal enega prodajalca na amazonu .
Tole so mi poslali in zraven prilogo za nakazilo na neko banko v španijo .
05-Jun-2024 11:24
Ein guter Tag,
Wir haben versucht, den Betrag für Ihre Amazon.de Marketplace-Bestellung von Ihrem Konto abzubuchen. Die Zahlung für diese Bestellung konnte nicht abgeschlossen werden. Der Verkäufer hat diesen Garantieantrag zur Einziehung an Amazon weitergeleitet.
Wir bitten Sie hiermit höflich, den offenen Betrag in Höhe von 512.61 EUR gemäß den beigefügten Rechnungen bis spätestens 06.06.2024 (Datum des Eingangs des Zahlungsnachweises) unter Angabe der Zahlungsreferenz 304-5065962-7225918 zu überweisen, um mit dieser Bestellung fortfahren zu können.
Als Verwendungszweck bitte nur 304-5065962-7225918 angeben. Nur so können wir die Zahlung eindeutig Ihnen zuordnen.
Sobald Sie diese Nachricht erhalten haben, werden Sie durch eine automatische Nachricht darüber informiert, dass Ihre Bestellung storniert wurde.
Ihre Bestellung wird wieder aktiv, nachdem wir den Zahlungsnachweis gemäß der Anlage erhalten haben.
Das Produkt ist verfügbar, nur die Zahlungsmethode hat nicht funktioniert.
Maria C.
Amazon.de
This email is intended for Amazon Order ID: 304-5065962-7225918
hvala za pohvale!
se bojim da za tale model nadomestnih delov ne bo hitre dobave, kakšen Aliexpress ali preko servisa trgovine kjer je bil kupljen ...
v omenjenem cenovnem rangu je najboljši Narwal Freo X Plus, je po večini lastnosti zelo blizu bistveno dražjemu Roborock S8 modelu. Sem ga tudi sam testiral, ga imam še vedno v uporabi in se res dobro obnese, sploh v tem cenovnem razredu. Edina prednost Q5 Pro modela je čiščenje preprog, kjer je malo bolj učinkovit ter 2-letna garancija in ker gre za darilo mogoče iz tega stališča Roborock boljša izbira, ker sicer tudi Q5 Pro super sesalnik za ceno ...PeterGriffin napisal/-a: ↑04 Jul 2024, 15:28Tomson, Spet jaz za kolega bi kupili vselitveno darilo robotski sesalec, ki pa mora biti dostavljen do 14.7. V oci nam je padel ta roborock q5 pro za 330 iz linka oziroma toliksen je nekako budget, je ta najboljsi za ta denar ali kak tisti roidmi eve s samocistilno postajo tudi za 330?
hja, nekje od četrtka dalje, lahko pa tudi naslednji ponedeljek, ni 100% da bo, je pa velika verjetnost ...PeterGriffin napisal/-a: ↑04 Jul 2024, 20:19Super, mogoce bi potem kar zadnjega narocili pa se kaj zraven. Kako je pa z dostavo, bi to prišlo do naslednjega petka?
dokler ni odposlano, se ponavadi lahko prekliče naročilo ... lahko pa pri kontaktu preverim kakšno je stanje pošiljke in kakšne so možnosti za dostavo do konca drugega tedna, a naročila ne vidim v mojem sistemu, očitno ni bilo registrirano, lahko pa mi pošlješ Order Number na ZS pa preverim ...PeterGriffin napisal/-a: ↑05 Jul 2024, 04:23Hm, sem naročil včeraj zvečer potem, me pa sedaj malo skrbi... Verjetno bi se še dalo stornirati danes?
Sem poslal zsTomson napisal/-a: ↑05 Jul 2024, 10:06dokler ni odposlano, se ponavadi lahko prekliče naročilo ... lahko pa pri kontaktu preverim kakšno je stanje pošiljke in kakšne so možnosti za dostavo do konca drugega tedna, a naročila ne vidim v mojem sistemu, očitno ni bilo registrirano, lahko pa mi pošlješ Order Number na ZS pa preverim ...PeterGriffin napisal/-a: ↑05 Jul 2024, 04:23Hm, sem naročil včeraj zvečer potem, me pa sedaj malo skrbi... Verjetno bi se še dalo stornirati danes?