Vranja napisal/-a: ↑22 Nov 2022, 21:28
Pozdravljeni, mene zanima kakšen telefon mi priporočate, glede na to, da ga potrebuje več ali manj za osnovne stvari in aplikacije. Pomembna mi je predvsem dobra fotografija in baterija. Načeloma se ne nagibam k znesku večjemu od 700,800 €. Hvala in lep pozdrav
glede na omenjeno bo overall najboljša opcija za ceno Xiaomi 12T Pro, top telefon za zmerno ceno, top specifikacije, zmogljivost, zaslon, velika baterija, izjemno hitro polnjenje (120W), odličen sistem kamer, že med najboljšimi in pa zelo zmerna cena:
solidna alternativa bi bil
Google Pixel 7 za 619€, je še malo boljši na področju fotogarfije, tudi brezžično polnjenje, po drugi strani pa manj zmogljiv, manjši zaslon z nižjo ločljivostjo in osveževanjem, podobna avtonomija baterije a 6x počasnejše polnjenje (20W). Pixel 7 Pro je overall boljši a je preko budgeta pa še podpovprečno avtonomijo delovanja ima, tako da odpade.
dobra alternativa je še
Oneplus 10 Pro za 699€, sicer slabši sistem kamer od vseh navedenih, a za ceno kar soliden, na ostalih področjih pa kar konkurenčen najboljšim, plus je daljša avtonomija delovanja od zgoraj navedenih in kar solidno hitro 80W polnjenje.