Hvala za odgovor. Ali je boljši MN48H ali Minisforum?Tomson napisal/-a: ↑22 Nov 2021, 11:50Res je za omenjeni MiniPC bil super deal iz EU skladišča, a so zaloge pošle, sedaj le še CN skladišče, a žal nobene aktivne kode, je tale opcija:domzy44 napisal/-a: ↑21 Nov 2021, 16:58Tomson živjo, prišel je čas, da opravim nakup za miniPC in monitor. Zgoraj sva govorila o modelu T-Bao TBook MN48H Ryzen 7 4800H 16GB 512GB Win10 Mini PC, se da dobiti kakšno kodo (vidim da je bila cena zelo nizka sedaj pa ni več... očitno ne bi smel čakati...). Ali je še kakšen drug top miniPC za 500€ ali je to to? Za monitor sem se odločil, da bom kupil brez zvočnikov, rad pa bi da ima VESA, saj nimam mize ob steni in me skrbi, da mi bosta mačka to enkrat prevrnila na tla in bi ga fiksiral na mizo. Škoda da prej omenjeni xiaomi nima VESA... Mi lahko kaj predlagaš?
sicer pa vrhunski tudi tale Minisforum model, sodi med najzmogljivejše mini računalnike za še zmerno ceno, poleg kvalitetnega ohišja s kopico priključki (4xUSB, 2xLAN, HDMI, DPI, TFcard, LineIN, MicIN, HPout), izjemno zmogljiv Ryzen5 Pro 4650G procesor, 16GB RAMa, 512GB prostora na SSDju, najovejše tehnelogije brezžične povezljivosti tipa AC/AX/MiMo itd ...
za malo nižjo ceno pa tale, tudi dober T-Bao model, a z malo manj zmogljivim procesorjem ...
- Minisforum EliteMini X400 16/512GB R5 Mini PC s kodo: 65QN3V9E iz 646€ na 615€
(Geekbuying, EU skladišče, brez dodatnih stroškov, 1-letna EU garancija)
- T-Bao TBook MN45 Ryzen 5 4500U 16GB 512GB Win10 Mini PC s kodo: BG017acb za 511€
Zdaj je 200€ razlike, ker prej je bil res ugoden, tako da bom počakal akcijo. Res mi je žal da nisem šel prej v nakup. Če bodo ta teden znižanja, te prosim, da boš objavil kodo.
Lahko še kaj predlagaš za monitor z VESA, brez zvočnikov cca 100-150€.
Upam, da bodo za black friday znižanja in bom lahko kupil vse skupaj...