tole je trenutno najceneje kar sem našel:
2x Oclean nastavki za 4€ ali 4x Oclean nastavki za 8€: https://s.click.aliexpress.com/e/_dXEKld2
tole je trenutno najceneje kar sem našel:
preveril vse trenutne opcije, tista akcija na Gearbestu je žal potekla, trenutno naj opcije:@Andrej K:
Iščem Gearbest kodo za ...Xiaomi Amazfit GTR 47mm pametno uro.
Tole so trenutno najboljše opcije iz EU skladišč, hitra dostava, brez dodatnih stroškov, preveril kode, še delujejo trenutno ...Renata napisal/-a: ↑28 Apr 2020, 14:36Pozdravljeni. Zasledila sem, da je bil včeraj aktiven kupon za robotski sesalnik Xiaomi Viomi V2 pro, katerega imam namen kupiti. Verjetno sem ta kupon že zamudila, ne bi pa rada sesalnik plačala več kot 330€, kot se ga da že dobiti. Mi lahko svetujete, kje bi ga lahko dobila za takšno ceno. Hvala in lep pozdrav, Renata
Pozravljena, in dobrodošla na forumu!
- Xiaomi Mi Note 10 Global 6/128GB pametni telefon s kodo: TEAMADDICT iz 436€ na 431€ (EU skladišče)@fatalist:
Pozdravljeni, ali je v EU skladišču kakšen Xiaomi MI 10 ali MI Note 10?
ŽiGA
Zanima me, ce lahko za ta izdelek tudi pridobite kakšen popustpošiljka iz CZ.
Model S60 Pure je novejša verzija S60 modela, ki pa ne prinaša kaj dosti novega, le nekaj kozmetičnih sprememb, je malenkost tišji, nekaj minimalističnih razlik pri košku/posodici, sicer pa specifikacije vse popolnoma enake, začuda niso niti elektronskega nadzora nad vodo ki je pri S5 Max modelu privoščili temu S6 Pure modelu, tako da je overall skoraj S5 Max boljši in cenejši ...Wolffstein napisal/-a: ↑09 Maj 2020, 12:37Pozdravljeni, potreboval bi kodo za S5 Max in S60 pure. Obenem bi še vprašal ali gre pri Roborock S6 in S60 pure za isti model?
Hvala.
Najlepša hvala.Tomson napisal/-a: ↑09 Maj 2020, 13:24Model S60 Pure je novejša verzija S60 modela, ki pa ne prinaša kaj dosti novega, le nekaj kozmetičnih sprememb, je malenkost tišji, nekaj minimalističnih razlik pri košku/posodici, sicer pa specifikacije vse popolnoma enake, začuda niso niti elektronskega nadzora nad vodo ki je pri S5 Max modelu privoščili temu S6 Pure modelu, tako da je overall skoraj S5 Max boljši in cenejši ...Wolffstein napisal/-a: ↑09 Maj 2020, 12:37Pozdravljeni, potreboval bi kodo za S5 Max in S60 pure. Obenem bi še vprašal ali gre pri Roborock S6 in S60 pure za isti model?
Hvala.
- Roborock S5 Max Robotski sesalnik s kodo: 4UMSSISP iz 415€ na 399€ (EU skladišče)
- Roborock S5 Max robotski sesalnik s kodo: kajkupiti iz 479€ na 469€ (SLO)
- Roborock S6 Pure robotski sesalnik s kodo: kajkupiti iz 499€ na 489€ (SLO)
Tega sem sicer na BG našel še za malce ceneje:Tomson napisal/-a: ↑10 Maj 2020, 15:22za drugo še sporočim ...
- OnePlus 7 Pro Global 8/256GB telefon s kodo: D48E4A34D7A27000 za 559€ (EU skladišče)
Škoda da ne deluje :ITomson napisal/-a: ↑10 Maj 2020, 16:22Bila je tale koda 30.4, ampak je potekla, trenutno pa ni druge, prednost tistega na GB pa je EU skladišče, a kot kot gledam hitro gre, prej je bilo še 6 kom, sedaj le še 2 ...
- OnePlus 7 Pro Global 8/256GB Pametni telefon s kodo: BG7P256G za 512€ (pred tem pa BG7P410)
uf, tega modela pa že kar nekaj časa ni več, sploh po kakšni normalni ceni. Je novi Poco F2 Pro nekako nadgrajen Mi 9T Pro, če se glede na specifikacije, trenutno sicer le FlashSale:
Poco F2 bo zanimiv ko bo cena nekje 350€ ... namesto Mi 9T Pro pa je alternativa Mi 9T ali omenjeni Redmi Note 9 Pro. Med 9T in 9T Pro je razlika zgolj v procesorju in hitrejšem polnjenju in glede na to da se Mi 9T trenutno dobi za res dobro ceno iz EU skladišča, je sigurno zelo zanimiva opcija.
- DJI Mavic Mini Combo RC Drone s kodo: BGDJIMINI iz 604€ na 495€
- Fiido D1 (black) električno kolo s kodo: GKB249S iz 394€ na 385€ (EU skladišče)Jurij F.
Pozdravljeni, imate prosim kaksno priporocilo kje ugodno kupiti Fiido D1 kolo? Hvala.
trenutno nikjer nič pametnega kolikor gledam, na BG pošle zaloge, na Gearu in Geeku še ni Prioirty Line, na Aliju draga poštnina, trenutno še najboljša opcija na Amazonu iz EU:
Trenutno tile opciji iz HK ali CN skladišča, HK sicer ceneje a dražja poštnina, CN obratno a na koncu ceneješi s Prioirty Line ...
Pozdravljena in dobrodošla na forumu!
Na GB žal ne, bo tole še najboljša opcija iz EU skladišča, 60€, brezplačna poštnina, 1-5 dni ...
tukaj je še ugodnejši, trenutno dobra ackija, EU skladišče, hitra dostava:@Dalibor Č.
Zdravo. Na mishop sem opazil xiaomi tv 32 inch bi rad kupil pa ga ni vec na zalogi. Mogoce vi veste kdaj to dobijo in ce kmalu? Rabim manjsi tv za v spalnico. Lg po 13 letih daje odpoved pocasi
Xiaomi Mi Air 2H čistilec zraka s kodo: get10 iz 112 na 103€ (EU skladišče)@Tin01:
A je kakšna koda za čistilec zraka ? Xiaomi 2h ali kaj podobnega. Iz EU skladišča še bolje... Hvala
Tudi sam se že dalj časa nagibam k nabavi enega od čistilcev zraka. Bolj ko brskam, manj vem kateri filter paše v katerega. Če prav razumem F1 dela na kitajskem serverju?Tomson napisal/-a: ↑17 Jun 2020, 12:46Xiaomi Mi Air 2H čistilec zraka s kodo: get10 iz 112 na 103€ (EU skladišče)@Tin01:
A je kakšna koda za čistilec zraka ? Xiaomi 2h ali kaj podobnega. Iz EU skladišča še bolje... Hvala
Xiaomi Mijia Air F1 čistilec zraka s kodo: BGF1CZMJ iz 236€ na 191€ (EU skladišče)
Xiaomi Mijia Air 2C čistilec zraka s kodo: BGCZ2C6 iz 96€ na 93€ (EU skladišče)
Xiaomi Air Pro čistilec zraka s kodo: BGPROCZ6 iz 232€ na 176€ (EU skladišče)
Xiaomi Mi Air 2S čistilec zraka s kodo: GKB8TH10 iz 133€ na 126€