Anker Soundcore bodo super opcija:
- Anker Soundcore Q20i BT naglavne slušalke s kodo: KAJKUPITI za 44€ (SLO)
- Anker Soundcore Q30 BT naglavne slušalke s kodo: KAJKUPITI za 71€ (SLO)
- Edifier W820NB Plus BT slušalke za 54€ (AmazonEU AFF link)
Anker Soundcore bodo super opcija:
Glede na omenjeno bestbuy vsekakor tale Anker model ki je trenutno v res dobri akciji ...
sam bi malo dodal in vzel tale Anker model, je overall občutno boljši:
te imam jaz. za tečt niso kaj preveč top. so pa zelo dobre.Tomson napisal/-a: ↑06 Jul 2025, 18:18sam bi malo dodal in vzel tale Anker model, je overall občutno boljši:
- Soundcore Space A40 BT slušalke s kodo: kajkupiti iz 78€ na 71€ (SLO)
če iščeš ANC in ENC v športni zasnovi do 70€ žal nisem našel nič pametnega ... Najbližje je tale Earfun model, ki je marsikje na testih kot najboljši do 100€, niso pa prav športne slušalke, imajo ANC+ENC in mnogi pravijo da imajo tudi pri športu dobro in stabilno lego v ušesih ... Shokz modeli so športni a brez ENC ...kmetek napisal/-a: ↑30 Avg 2025, 13:04Tomson: kot sem omenil imam tele ANKER SOUNDCORE A40, ki so sicer zelo dobre, a šmenta za tekače niso.....so kake druge morda v stilu SHOKZ OPEN RUN/RUN2/DOTS ONE, pa da ne zaboli denarnica? Ajde max 60-70€ :p nujno naj imajo ANC & ENC ... tole so top, imajo kitajci kake podobne morda?Hvala.
Sporoči kako se kaj obnesejo, kot berem so mikrofoni precej slabi: "How's the call quality? My mic sounds like shit" ... "I tried calling my mom and she said that my voice is very clear but they are like on speaker. She said there's a bit of feedback. When some people passed by while we were talking, she also heard their voices (well, to be fair, they were laughing and chatting loudly). I still have to see with passing vehicles." ... "In my case, my aunt told me that she could hear me loud and clear but I sounded like I was in the bathroom."
ok, zdaj moram pa že sam sebe kregat! :/
so boljše alternative od omenjenih, overall boljše slušalke za podobno ceno:
glede na omenjeno bodo Razer Barracuda X super opcija:
naslednik, model CH520 je seveda ločična zamenjava, je super cena, ampak to ni pravi ANC ...
Sony WH-CH720 BT slušalke za 63€ (AmazonEU AFF link)Tomson napisal/-a: ↑06 Maj 2026, 19:31naslednik, model CH520 je seveda ločična zamenjava, je super cena, ampak to ni pravi ANC ...
sigurno pa je velik korak naprej model CH720, zelo dober Noise Canceling, ekstremno lahke, izjemno udobne, super za klice, baterija 35h, za pisarno, top ...
- Sony WH-CH520 BT slušalke za 32€ (AmazonEU AFF link)
odlični alternativi pa JBL Tune 770NC in Anker Sondcore Q30. Oba modela z občutno boljšo baterijo, 50-70h, oboje so zložljive, imajo več basa, Anker še malo boljši ANC ...
- Sony WH-CH720 BT slušalke za 63€ (AmazonEU AFF link)
- JBL Tune 770NC BT slušalke za 69€ (AmazonEU AFF link)
- Anker Life Q30 BT slušalke s kodo: KAJKUPITI za 71€ (SLO)