Roborock qrevo s

Potrebujete konkreten nasvet izven navedenih tem?
Odgovori
krefi

07 Jul 2025, 09:08

Zdravo

Kupil sem Roborock QRevo S in moram reči da sem s samim.čiščenjem zadovoljen edino kar pa me moti da večkrat ne najde postaje skoraj vsako drugo ciščenje ima ta problem.
Postajo sem očistil prav tako robota probal sem tudi več različnih postavitev postaj a težava ostaja.

Kaj lahko storim?
Tomson

08 Jul 2025, 23:30

krefi napisal/-a:
07 Jul 2025, 09:08
Zdravo. Kupil sem Roborock QRevo S in moram reči da sem s samim.čiščenjem zadovoljen edino kar pa me moti da večkrat ne najde postaje skoraj vsako drugo ciščenje ima ta problem. Postajo sem očistil prav tako robota probal sem tudi več različnih postavitev postaj a težava ostaja. Kaj lahko storim?
Kar ponavadi vedno pomaga v primeru tovrstnih težav je, da se izbriše obstoječa mapa in na novo zmapira stanovanje.
krefi

09 Jul 2025, 09:36

Tudi to sem že sprobal večkrat pa ja dela par pomivanj potem pa ista težava da najdem robota parkiranega zravn postaje. Prav tako če ga dam ročno na postajo se neče povniti. Včasih ko ga dam avtomatsko na postajo da gre sam javi napako da nima komunikacije z postajo vse senzorje sem pregledal in očistil zato nevem kaj bi lahko še storil.

Ali uveljalvanje garancije ali vrnitev izdelka in morda nakup deugega robota
Odgovori