Kateri 3,5" HDD mi svetujete, da kupim za backup datottek, predvsem fotografij.
Disk bom imel v zunanjem ohišju Icybox in ga občasno priklopil na računalnik in prenesel fotografije.
Pomembno mi je, da je disk zanesljiv, kapaciteta pa od 4GB naprej.
Z WD elemenents imam dokaj slabe izkušnje, saj se mi je že pri dveh pokvarila elektronika, pa je bil potem cel problem dobit podatke s kriptiranega diska. Zato sedaj raje uporabljam zunanja ohišja od Icyboxa.
backup disk
Jaz imam že skoraj deset let NAS serijo WD Red, ki so res izjemno zanesljivi diski, s tem sigurno ne zgrešiš! Imam dva 3T diska, oba še vedno v top formi. Dobra lternativa je Seagate IronWolfPro, a je dražji...burjuc napisal/-a: ↑05 Okt 2024, 19:39Kateri 3,5" HDD mi svetujete, da kupim za backup datottek, predvsem fotografij. Disk bom imel v zunanjem ohišju Icybox in ga občasno priklopil na računalnik in prenesel fotografije. Pomembno mi je, da je disk zanesljiv, kapaciteta pa od 4GB naprej. Z WD elemenents imam dokaj slabe izkušnje, saj se mi je že pri dveh pokvarila elektronika, pa je bil potem cel problem dobit podatke s kriptiranega diska. Zato sedaj raje uporabljam zunanja ohišja od Icyboxa.