@Tadej B.
Spoštovani, iščem telefon z max. 6,4" zaslonom. Mi lahko prosim dodatno svetujete? Max.500€ sem pripravljen plačat za telefon. Baterija mi je pomembnejša od recimo fotoaparata....hvala.
Je nekaj res dobrih, zanimivih modelov, Samsung Galaxy S24, prihajajoči Xiaomi 15, Google Pixel 9, je še nekaj Motorola/Sharp modelov, a overall niso tako konkurenčni ...
Zelo zelo zanimiv bo novi Xiaomi 15, a se bojim da bo cenovno tudi v ugodnejših trgovinah 700€, tudi Pixel 9 je 770€ trenutno, Galaxy S24 je tudi 670€, tako da vsi tile modeli zaradi cene odpadejo. Tudi Vivo X200 Pro Mini ki je odličen manjši telefon je 700€. Tako da bo potrebno gledati srednji rang telefonov.
Google Pixel 8A je npr. kar dobra opcija do 500€, je soliden overall, tudi baterija, zaslon 6.1".
Sony Xperia 10 VI je tudi kar ok manjši malo ugodnejši telefon, zelo nadpovprečna baterija, zaslon 6.1"
starejši Samsung Galaxy S23 se dobi približno v zastavljenem cenovnem rangu, je overall še vedno kar soliden telefon, kar ok baterija, 6.1" zaslon:
Potem je pa kar nekaj zelo dobrih modelov okoli 500€, ampak so žal vsi bolj kot ne 6.67"+