Če ne bi bil original, bi jim ga poslal nazaj z hitro pošto.
Pametni telefoni
Samsung Galaxy A71 za 333€ (je za preverit dejansko zalogo)
Samsung Galaxy A71 za 339€
Samsung Galaxy A71 za 344€
Samsung Galaxy A71 za 349€
glede zadržka do Xiaomi in podobnih telefonov lahko rečem da je strah res odveč, tudi sam sem dolga leta kupoval Samsung telefone, zadnjih 5 let pa le Xiaomi in OnePlus in lahko rečem tudi sam iz prakse da ni prav nobene razlike v kvaliteti, izdelave, materialov, delovanjem itd. Se pa zelo pozna pri ceni, saj pri Xiaomiju ali OnePlusu občutno boljši modeli stanejo manj kot pri bolj zvenečih znamkah. Za ceno modela Galaxy A71, ki je sicer čisto soliden telefon, a ni kakšen presežek, se dobi Xiaomi Poco X2 Pro, ki je prav na vseh področjih superioren ali npr. OnePlus Nord ...
Hvala za nasvete.
Verjetno trenutno Xiaomi Mi Note 10 Lite 64GB ni možno dobiti ceneje kot za 270€ iz evropskih skladišč ane?
Se splača še počakati na kakšno akcijo ali je to realna cena?
A ko naročaš sem videl, da so še neka zavarovanja v igri za doplačilo...to se splača ali vse odkljukaš?
Verjetno trenutno Xiaomi Mi Note 10 Lite 64GB ni možno dobiti ceneje kot za 270€ iz evropskih skladišč ane?
Se splača še počakati na kakšno akcijo ali je to realna cena?
A ko naročaš sem videl, da so še neka zavarovanja v igri za doplačilo...to se splača ali vse odkljukaš?
malo ceneje je še iz EU:
- Xiaomi Mi Note 10 Lite Global 6/64GB Pametni telefon FlashSale za 257€ (EU skladišče)
Pozdravljeni!
Trenutno imam LG G6 in bi ga rad zamenjal. Sem povprečen uporabnik a želim, da telefon dela hitro, je zmogljiv in ne šteka tudi, ko odpiram in menjam med aplikacijami. Želim si tudi, da ima dober fotoaparat. Cenovno pa bi šel do max 300€ - raje manj.
Ogledal sem si Poco X3 NFC, Xiaomi Redmi Note 9 Pro in Xiaomi MI note 10 lite. Kateri od njih je najboljši in zakaj?
Nato pa sem opazil še Huawei Nova 5t, ki se mi zdi, da ima najboljši procesor.
Kaj je najboljša izbira?
Hvala že v naprej
Trenutno imam LG G6 in bi ga rad zamenjal. Sem povprečen uporabnik a želim, da telefon dela hitro, je zmogljiv in ne šteka tudi, ko odpiram in menjam med aplikacijami. Želim si tudi, da ima dober fotoaparat. Cenovno pa bi šel do max 300€ - raje manj.
Ogledal sem si Poco X3 NFC, Xiaomi Redmi Note 9 Pro in Xiaomi MI note 10 lite. Kateri od njih je najboljši in zakaj?
Nato pa sem opazil še Huawei Nova 5t, ki se mi zdi, da ima najboljši procesor.
Kaj je najboljša izbira?
Hvala že v naprej
Pozdravljen indobrodošel na Forumu!domzy44 napisal/-a: ↑05 Nov 2020, 12:24Pozdravljeni! Trenutno imam LG G6 in bi ga rad zamenjal. Sem povprečen uporabnik a želim, da telefon dela hitro, je zmogljiv in ne šteka tudi, ko odpiram in menjam med aplikacijami. Želim si tudi, da ima dober fotoaparat. Cenovno pa bi šel do max 300€ - raje manj. Ogledal sem si Poco X3 NFC, Xiaomi Redmi Note 9 Pro in Xiaomi MI note 10 lite. Kateri od njih je najboljši in zakaj? Nato pa sem opazil še Huawei Nova 5t, ki se mi zdi, da ima najboljši procesor. Kaj je najboljša izbira? Hvala že v naprej
omenjeni procesor v Nova 5T je nekje na nivoju SD730G/720G pri Pocotu in Redmiju, mogoče kakšen procent hitrejši, a v praksi pri uporabi ne bo nobenih razlik. Nova ima občutno manjši zaslon, podobno kot Poco in Redmi gre za LCD zaslon, pri Note 10 Lite pa že AMOLED zaslon, po velikosti nekje vmes. Nova nima microSD razširitve, kot tudi ne Note 10 Lite, Poco in Redmi pa imata. Kamere so pri vseh navedenih modelih na podobnem nivoju. Nova s precej majhno baterijo pri 3750mAh, ostali modeli na 5000mAh. Nova počasnejše 22W polnjenje, ostali modeli s hitrejšim 30W+ polnjenjem. Nova je iz leta 2019, ostali modeli iz 2020. Če bi bila nova 5T nekje 150-200€ bi bila zanimiva opcija, pri 200€-300€ pa je manj privlačna opcija glede na to kaj ponuja. Med Xiaomi modeli pa odvisno od prioritet, Poco in Redmi precej podobna, Poco z boljšim 120Hz zaslonom, boljšimi stereo zvočniki, Note 10 Lite pa z AMOLED zaslonom, največjo baterijo, so pa cenovno kar blizu nekje v rangu 190-230€, vsi so dobri telefoni za ceno, izbira pa glede na prioritete:
https://www.kajkupiti.si/nakupovalni-vo ... -cene.html
tega je pa danes toliko da glava boli, sam sem kar nekaj različnih, tudi manj zvenečih znamk naročil preko AliE, sicer ne neke poceni modele, ampak so precej kvalitetni, tako da sam gledam na ceno in dobre ocene kupcev, pa je to to, se težko zgreši ...
Tomson živjo. Primerjam cene za Poco f2 pro in One plus nord v Bangood trgovini,vendar opažam,da so cene na Alliexpresu ugodnejše. Ali obstaja kakšna možnost naročila prek alliexpresa direkt iz Kitajske brez plačila carine kot je to pri Bangoodu? Hvala za odgovor.
tale je iz EU skladišča, se pravi brez dodatnih stroškov:DAVIDV napisal/-a: ↑07 Nov 2020, 19:52Tomson živjo. Primerjam cene za Poco f2 pro in One plus nord v Bangood trgovini,vendar opažam,da so cene na Alliexpresu ugodnejše. Ali obstaja kakšna možnost naročila prek alliexpresa direkt iz Kitajske brez plačila carine kot je to pri Bangoodu? Hvala za odgovor.
(AliExpress, EU Spain skladišče, brez dodatnih stroškov, 7 dni dostava)
za Poco F2 pa kolikor gledam tole najboljša opcija:
- Xiaomi Poco F2 Pro Global 6/128GB Pametni telefon s kodo: BGD11F2P iz 429€ na 325€
Zdravo. Zanima me,s katerim telefonom prioizvajalca One plus lahko primerjamo Xiaomi Mi10 s ceno okrog 460 eur v Bangood. Par deset eur manj pa je MI10T. Prioriteta mi je res dobra kamera,kar je za MI10 tudi znano. Limit max 500. Hvala za nasvet.
Z Mi 10 sta primerljiva OnePlus 8 in 8T, vsi imajo AMOLED, Mi 10 malo večji, le OP8T 120Hz, ostala dva 90Hz, a razlike med 90/120Hz so precej majhne, niso tako opazne kot med 60/90Hz ... Kamere so kar podobne na vseh treh modelih, v praksi prav opaznih razlik ne bo, OnePlus modela že na Android 11, Mi 10 še na Android 10, Mi 10 ima največjo 4800mAh baterijo z 30W polnjenjem, OP8T 4500 a z 65W polnjenjem, OP8 pa 4300mAh in 30W polnjenje. Skratka, so zelo zelo primerljivi modeli vsi trije, kakšna lastnost boljša pri enem, druga pri drugem modelu, vsi trije super opcije, do 500€ je to vsekakor pravi izbor, cenovno tudi precej blizu:
- Xiaomi Mi 10 Global 6/128GB pametni telefon za 475€ (EU skladišče)
- OnePlus 8 Global 8/128GB pametni telefon s kodo: BGOP8128CZ za 471€ (EU skladišče)
- OnePlus 8T Global 8/128GB Pametni telefon s kodo: BG8T1281102 iz 540€ na 483€
Tomson,
kakšen smartphone predlagaš za upokojenca 75+? Ne bi rad brezveze preplačeval zadeve, ker dvomim, da bo kaj dosti aplikacij gor. Po moje za klice, SMS, viber, pa da se kaj pofotka. Iz taščinih izkušenj pa vem, da je kakšne telefone z 2 GB rama nesmiselno kupovati, ker hitro vse šteka (vsaj tisti Samsung je). A so tile Redmiji OK (ne Redmi note)? To vem, da je tam okrog 100 EUR ... kaj bi ti vzel?
Hvala.
kakšen smartphone predlagaš za upokojenca 75+? Ne bi rad brezveze preplačeval zadeve, ker dvomim, da bo kaj dosti aplikacij gor. Po moje za klice, SMS, viber, pa da se kaj pofotka. Iz taščinih izkušenj pa vem, da je kakšne telefone z 2 GB rama nesmiselno kupovati, ker hitro vse šteka (vsaj tisti Samsung je). A so tile Redmiji OK (ne Redmi note)? To vem, da je tam okrog 100 EUR ... kaj bi ti vzel?
Hvala.
Glede na omenjeno bo kakšen Redmi super opcija, se zelo dobro obnesejo, so odzivni, kvalitetni telefoni ... Redmi Note 9 npr. res top zadeva za ceno, je malo dražji od Redmi 9 serije, a kar boljši ...aleskom napisal/-a: ↑09 Nov 2020, 10:44Tomson, kakšen smartphone predlagaš za upokojenca 75+? Ne bi rad brezveze preplačeval zadeve, ker dvomim, da bo kaj dosti aplikacij gor. Po moje za klice, SMS, viber, pa da se kaj pofotka. Iz taščinih izkušenj pa vem, da je kakšne telefone z 2 GB rama nesmiselno kupovati, ker hitro vse šteka (vsaj tisti Samsung je). A so tile Redmiji OK (ne Redmi note)? To vem, da je tam okrog 100 EUR ... kaj bi ti vzel? Hvala.
- Xiaomi Redmi Note 9 Global 3/64GB Pametni telefon s kodo: BG10N964 za 126€
- Xiaomi Redmi 9 Global 3/32GB Pametni telefon FlashSale za 118€ (EU skladišče)
Super, hvala za odgovor.
Redmi note sem vzel za ženo in je res super, moteča je edino teža, kar pa vidim, da je skupno vsem Xiaomijem (da so mal težji), verjetno zaradi dobre baterije.... A tile drugi, kar si recimo danes objavil kode na gearbestu (ulafone, oukitel, LG, Nokia,...), pa cena ne odtehta performanca?
Redmi note sem vzel za ženo in je res super, moteča je edino teža, kar pa vidim, da je skupno vsem Xiaomijem (da so mal težji), verjetno zaradi dobre baterije.... A tile drugi, kar si recimo danes objavil kode na gearbestu (ulafone, oukitel, LG, Nokia,...), pa cena ne odtehta performanca?
Mene bolj zanima 128GB verzija. Ne potrebujem toliko spomina.
Kje si dobil to ceno? 8/128?
@Tomson,, si že dobil kode, cene za dan D?
Hvala
LP
gregor napisal/-a: ↑10 Nov 2020, 07:35Mene bolj zanima 128GB verzija. Ne potrebujem toliko spomina.
Kje si dobil to ceno? 8/128?
https://banggood.app.link/0Qg8ugReibb
Hvala
LP
Sem naredil domačo nalogo in našel ta članek:
https://www.kajkupiti.si/zanimivo/priha ... pusti.html
Na njem žal manjka OP8PRO.
LP
https://www.kajkupiti.si/zanimivo/priha ... pusti.html
Na njem žal manjka OP8PRO.
LP
Zdravo.
Zanima me sledeče, ali se še vedno na Gearbestu lahko uveljavlja garancija v EU (verjetno Španija) in kako dolgo se v povprečju čaka
na naročen telefon iz China skladišča.
Je mogoče kakšna ugodna ponudba za RN9Pro ali RN9 iz EU skladišča?
Hvala in Lp.
Zanima me sledeče, ali se še vedno na Gearbestu lahko uveljavlja garancija v EU (verjetno Španija) in kako dolgo se v povprečju čaka
na naročen telefon iz China skladišča.
Je mogoče kakšna ugodna ponudba za RN9Pro ali RN9 iz EU skladišča?
Hvala in Lp.
drži, Xiaomi telefoni imajo precej nadpovprečne baterije, kar dejanskjo vpliva na težo ... so tudi Ulefone, Oukitel precej dobri telefoni za ceno, a gledano overall, softver, uporabniška izkušnja zame Xiaomi vsekakor zmaga ... Nokia 6.1 Plus za 110€ je super a kot gledam nima opcije Prioirty Line ...aleskom napisal/-a: ↑09 Nov 2020, 22:52Super, hvala za odgovor. Redmi note sem vzel za ženo in je res super, moteča je edino teža, kar pa vidim, da je skupno vsem Xiaomijem (da so mal težji), verjetno zaradi dobre baterije.... A tile drugi, kar si recimo danes objavil kode na gearbestu (ulafone, oukitel, LG, Nokia,...), pa cena ne odtehta performanca?
Drži, garancija na GB preko EU servisnega centra ... Iz CN/HK skladišč preko Prioirty Line v povprečju dobra 2 tedna ta hip ...robertko napisal/-a: ↑10 Nov 2020, 08:13Zdravo. Zanima me sledeče, ali se še vedno na Gearbestu lahko uveljavlja garancija v EU (verjetno Španija) in kako dolgo se v povprečju čaka
na naročen telefon iz China skladišča. Je mogoče kakšna ugodna ponudba za RN9Pro ali RN9 iz EU skladišča? Hvala in Lp.
- Xiaomi Redmi Note 9 Global 3/64GB pametni telefon FlashSale za 140€ (EU skladišče)
- Xiaomi Redmi Note 9 Global 3/64GB pametni telefon s kodo: BG10N964 iz 169€ na 126€
- Xiaomi Redmi Note 9 Global 3/64GB pametni telefon FlashSale za 127€
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global 6/64GB pametni telefon FlashSale za 183€
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global 6/64GB pametni telefon s kodo: BG1N9P6CL iz 188€ na 176€
hvala, če čakam celo leto, bom pa še teh nekaj ur , če prav razumem, se vse začne ob 9 uri po našem času?
LP
pravi kontakt na Banggood da so 11.11 promocije že štartale in da so današnje cene že tele lowest ki bodo v tem obdobju, le kolikor se bodo še kakšni novi izdelki razvrstili ... skratka, je treba sedaj pač kar sledit, so vse kode redno updejtane:
https://www.kajkupiti.si/kuponi-in-nakupi.html
Tomson, ponovno te prosim za nasvet... kupujem mobilni telefon za ženo, vse poste in opise sem prebral, a se ne morem odločiti
Budget je do 500 €, primarni kriterij je kamera, pomembni pa so še baterija, ekran in barva (da ni črn ali srebrn ). Kaj bi mi svetoval?
Vnaprej hvala!
Budget je do 500 €, primarni kriterij je kamera, pomembni pa so še baterija, ekran in barva (da ni črn ali srebrn ). Kaj bi mi svetoval?
Vnaprej hvala!
hmm... ampak Note 9 je 6.5", 162mm, to ni nek presežek po velikosti za današnje čase!
malo manjši je npr. Mi 10 Lite pri 6.4" in 157mm, pa še AMOLED zaslon ima, a je od 235€ dalje ...
manjšega Xiaomija pa ni, ker tudi tisti modeli ki imajo še malo manjši zaslon so po dimenzijah malo večji ... je pa Redmi Note 8 podobna velikost 158mm in do 150€ ... se dobi kakšne manjše modele, a so praviloma iz res najceneješih serij, kar ne bi priporočal ...
Ali OnePlus 8/8T ali Xiaomi Mi 10, v tem cenovnem rangu je to to!draski napisal/-a: ↑10 Nov 2020, 18:24Tomson, ponovno te prosim za nasvet... kupujem mobilni telefon za ženo, vse poste in opise sem prebral, a se ne morem odločiti Budget je do 500 €, primarni kriterij je kamera, pomembni pa so še baterija, ekran in barva (da ni črn ali srebrn ). Kaj bi mi svetoval? Vnaprej hvala!
Popravi me če se motim, ampak cena 619,00 EUR za OP8PRO 8/128 ni dobra, pričakoval sem okrog 570, 00 EUR.Tomson napisal/-a: ↑10 Nov 2020, 13:44pravi kontakt na Banggood da so 11.11 promocije že štartale in da so današnje cene že tele lowest ki bodo v tem obdobju, le kolikor se bodo še kakšni novi izdelki razvrstili ... skratka, je treba sedaj pač kar sledit, so vse kode redno updejtane:
Še iz AE Španija...? morda dobi ceneje?
LP
ne, 619€ ni kakšna vrhunska cena, bil je že 508€ na BG Global verzija, bomo videli če juti pade kak dober deal ...
tukaj bi naj bil jutri zelo ugodno, bomo videli za koliko komadov in pod kakšninmi pogoji, le ni jasno, na vrhu piše Global, spodaj pod Color v artiklih pa CN verzija, sivo so pa predvidevam Global verzije, glede na ceno po vsej verjetnosti CN, kot večina prodajalcev na Aliju s podobno ceno ...
tukaj bi naj bil jutri zelo ugodno, bomo videli za koliko komadov in pod kakšninmi pogoji, le ni jasno, na vrhu piše Global, spodaj pod Color v artiklih pa CN verzija, sivo so pa predvidevam Global verzije, glede na ceno po vsej verjetnosti CN, kot večina prodajalcev na Aliju s podobno ceno ...
- OnePlus 8 Pro 8/128GB pametni telefon za 528€ (EU skladišče)
Hvala Tomson. Odločil sem se za Mi 10, a trenutno ne kaže da bo kakšna ugodna ponudba ... V septembru se ga je dalo dobiti že bližje 450€ iz EU skladišča, sedaj ne najdem nič pod 500€...Tomson napisal/-a: ↑10 Nov 2020, 20:35Ali OnePlus 8/8T ali Xiaomi Mi 10, v tem cenovnem rangu je to to!draski napisal/-a: ↑10 Nov 2020, 18:24Tomson, ponovno te prosim za nasvet... kupujem mobilni telefon za ženo, vse poste in opise sem prebral, a se ne morem odločiti Budget je do 500 €, primarni kriterij je kamera, pomembni pa so še baterija, ekran in barva (da ni črn ali srebrn ). Kaj bi mi svetoval? Vnaprej hvala!
res je, Mi 10 trenuto ni tako ugodno, še vedno super telefon za 500€ in EU, a je bil že res kar ceneje ... je že prišlo nekaj dealov danes, a Mi 10 ni med njimi:
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro Global 6/128GB Pametni telefon s kodo: BGDON9P128 iz 245€ na 181€
- Xiaomi Redmi Note 9S Global 6/128GB PAmetni telefon s kodo: BGDON9S128 iz 237€ na 159€
- Poco X3 Global 6/64GB Pametni telefon s kodo: BGDOX364 iz 228€ na 177€
- Poco X3 Global 6/128GB Pametni telefon s kodo: BGDOX3128 iz 245€ na 208€
- Xiaomi Poco F2 Pro Global 6/128GB Pametni telefon FlashSale za 424€
- OnePlus 8T Global 8/128GB Pametni telefon s kodo: BGDO8T128 iz 534€ na 462€
- OnePlus 8T Global 12/256GB Pametni telefon s kodo: BGDO8T256 iz 576€ na 550€
- OnePlus 8 Pro Global 12/256GB Pametni telefon s kodo: BGDO8P256(not available) iz € na 678€
gledam ta link...Tomson napisal/-a: ↑10 Nov 2020, 23:03ne, 619€ ni kakšna vrhunska cena, bil je že 508€ na BG Global verzija, bomo videli če juti pade kak dober deal ...
- OnePlus 8 Pro 8/128GB pametni telefon za 528€ (EU skladišče)
cena je 747 usd, pa še CN verzija je
8 PRO je bila najnižja cena do sedaj okrog 600 eur, morda malo manj, zgoraj si napisal 508 eur
če ne bo kakšne bolj ugodne cene, ne bo nič z nabavo OP8PRO v času festivala nakupov
LP
Res je Gregor.
Jaz sem imel v košarici na Aliexpress že 2 tedna OP 8T 12/256 pošiljanje iz Španije in bi bil od danes naprej cca 530€ in seveda je točno ob 9h v košarici posivelo in piše Your purchase quantity has been revised due to limited stock availability. po pričakovanjih so to vse skupaj ena jajca. 2 tedna te minirajo z reklamami in ko pride ključen trenutek, se lahko obrišeš pod nosom. Najverjetneje bom naročil 8T 8/128 na BG za 466, ker je daleč najbolj znižan napram ostalim.
Tomson a misilš da bojo tekom dneva še kakšni popusti ali je to to? Se bojim da če bom čakal druge ponudbe, bom še brez 8T 8/128 ostal...
LP
Jaz sem imel v košarici na Aliexpress že 2 tedna OP 8T 12/256 pošiljanje iz Španije in bi bil od danes naprej cca 530€ in seveda je točno ob 9h v košarici posivelo in piše Your purchase quantity has been revised due to limited stock availability. po pričakovanjih so to vse skupaj ena jajca. 2 tedna te minirajo z reklamami in ko pride ključen trenutek, se lahko obrišeš pod nosom. Najverjetneje bom naročil 8T 8/128 na BG za 466, ker je daleč najbolj znižan napram ostalim.
Tomson a misilš da bojo tekom dneva še kakšni popusti ali je to to? Se bojim da če bom čakal druge ponudbe, bom še brez 8T 8/128 ostal...
LP
- Xiaomi Mi 10 Global 8/128GB Pametni telefon s kodo: BGHWM10128 iz 653€ na 491€ (EU skladišče)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite Global 6/64GB Pametni telefon s kodo: BGHWN10L64 iz 313€ na 236€ (EU skladišče)
- Xiaomi Poco F2 Pro Global 6/128GB Pametni telefon s kodo: BGDOF2P128 iz 424€ na 321€
- OnePlus 8 Pro Global 12/256GB Pametni telefon s kodo: BGDO8P256 iz 848€ na 669€
Smo se sprijaznili z velikostjo. Kaj pa razlika med note 9, 9s, 9pro in poco x3? Katerega se najbolj splaca in kateri ima najboljso kamero(ne po specifikacijah ampak po delovanju).Tomson napisal/-a: ↑10 Nov 2020, 20:33hmm... ampak Note 9 je 6.5", 162mm, to ni nek presežek po velikosti za današnje čase!
malo manjši je npr. Mi 10 Lite pri 6.4" in 157mm, pa še AMOLED zaslon ima, a je od 235€ dalje ...
manjšega Xiaomija pa ni, ker tudi tisti modeli ki imajo še malo manjši zaslon so po dimenzijah malo večji ... je pa Redmi Note 8 podobna velikost 158mm in do 150€ ... se dobi kakšne manjše modele, a so praviloma iz res najceneješih serij, kar ne bi priporočal ...
želel sem nabaviti OP8PRO, ampak ga za 620 eur ne bom nabavil!sandi74 napisal/-a: ↑11 Nov 2020, 09:30Res je Gregor.
LP
pač ne bo nič iz nakupa, morda pa cena pade v prihodnjih tednih...
lahko bi tudi znižal budget in šel na 8T 8/128, ampak to je težko narediti
LP
kamera je na vseh omenjenih modelih precej primerljiva, 9 Pro in Poco malo boljša a le v smislu ločljivosti, kar se bo poznalo le pri večji povečavi ali printu res nadpovprečno velikih fotografij, na Redmi Note 9 še malo slabša Macro kamera, pač Pro in Poco malo bolje, 9S za oko skoraj enako, Note 9 še malo slabše ...
Sicer ima pa vsak svoje lastnosti, pluse in minuse, overall za ceno največ pri Pocotu, sploh danes, ker je v akciji za 177€:
Tomson, povezava na Mi 10 ne dela... pa hvala!Tomson napisal/-a: ↑11 Nov 2020, 11:03
- Xiaomi Mi 10 Global 8/128GB Pametni telefon s kodo: BGHWM10128 iz 653€ na 491€ (EU skladišče)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite Global 6/64GB Pametni telefon s kodo: BGHWN10L64 iz 313€ na 236€ (EU skladišče)
- Xiaomi Poco F2 Pro Global 6/128GB Pametni telefon s kodo: BGDOF2P128 iz 424€ na 321€
- OnePlus 8 Pro Global 12/256GB Pametni telefon s kodo: BGDO8P256 iz 848€ na 669€
Zdaj me je sicer Poco F2 Pro malo zamikal ... a je po tvojem mnenju Mi 10 vreden 160 € razlike?
popravljeno, hvala za opozorilo!
OP 8T še malo boljši zaslon, večji, 120Hz, kamere so tam tam, Mi 10 malo večja baterija, OP pa 2x hitrejše, 65W polnjenje ... težka, kaj naj rečem, dva vrhunska telefona. Ni slabe izbire! sam sem imel zadnja leta tako top Xiaomi kot OnePlus telefone, vsakič ko zamenjam mi je žal ker se tako Xiaomija kot OnePlus hitro navadiš, uporabniška izkušnja je malo drugačna, že dizajn, pa tipke, pa bližnjice, pa MIUI vs Oxygen itd ... kateri mi je boljši? res ne vem, oba, lol, po specifikacijah mogoče malo v prenosti OP, ampak na koncu v praksi bodo razlike precej majhne, še najbolj se bo poznalo 65W polnjenje pri OPsu ... ...
https://s.click.aliexpress.com/e/_AXJw3Z Ponudba na Aliexpress iz Španije s kuponom 450€ ampak CN verzija z global ROM 8/128 ker je global razprodano.
Features:
Support Multi-languages / Google Service / OTA update. NFC, Face Unlock, In-Display Fingerprint, Bluetooth 5.1
1. CN Version(KB2000) - opened box to preinstall the Global ROM
2. Global Version(KB2003) - sealed box with Global ROM. (Now the Global Version is UK Charger, we will add free EU adapter as gift.)
Torej dobiš odprto škatlo, ker ga preinstalirajo iz CN v global???
Features:
Support Multi-languages / Google Service / OTA update. NFC, Face Unlock, In-Display Fingerprint, Bluetooth 5.1
1. CN Version(KB2000) - opened box to preinstall the Global ROM
2. Global Version(KB2003) - sealed box with Global ROM. (Now the Global Version is UK Charger, we will add free EU adapter as gift.)
Torej dobiš odprto škatlo, ker ga preinstalirajo iz CN v global???