Sem tik pred nakupom Oneplus 13R (s kodo od 22.7.)
Tu polnilec ni vključen, kajne?
Zakaj odprejo škatlo v HK? Kaj je tu dejanski namen?
Je še kakšna boljša ponudba na vidiku?

Hvala!
Lp
na Gshopper sem 99% prepričan, da je polnilec priložen. Na DHgate iz EU pa sicer jasno priše da ni priložen ... Lahko pa, če je želja, tudi preverim ... Na OP13 sicer priše da ga odprejo (randomly), moj npr. je bil original zapakiran in piše da se lahko sporoči, če se želi original zapakiranega. Lahko tudi jaz skomuniciram s svojim kontaktom v trgovini, se mi le sporoči Order Number ob naročilu ...edi napisal/-a: ↑24 Jul 2025, 12:55Hvala za odgovor. Res je da se noben telefon ne mora kosati z profi opremo, katero po večini uporabljaš na v naprej znanih dogodkih. Za vsakdanjo rabo, dopust, izlete ... pa vsaj meni pride prav telefon z dokaj kvalitetno fotografijo seveda v tem cenovnem razredu.
Prosil bi samo še za:
- potrditev, ali pri Xiaomiju 15 je priložen tudi polnilec, nikjer nisem zasledil da je posebej omenjen oz priložen, omenjen je samo pri tehničnih specifikacijah
- kaj pomeni pri OP13 da ga v trgovini odprejo in pregledajo ter nato odpošljejo
Še enkrat hvala za odgovor. LP.
Drži, preverjeno brez kakšnih dodaatnih stroškov ob dostavi!Domen1988 napisal/-a: ↑24 Jul 2025, 14:10Zdravo, hvala za kode. Priority line standart shipping yo je brez dodatnih stroškov?Tomson napisal/-a: ↑24 Jul 2025, 09:40tole je z vključenim 90W polnilcem:
- Poco X7 Pro Global 8/256GB pametni telefon s kodo: NEW10 za 266€ (EU)
- Poco X7 Pro Global 8/256GB pametni telefon s kodo: GPPOCO30 za 271€ (EU)
- Poco X7 Pro Global 12/512GB pametni telefon s kodo: NEW10 za 304€ (EU)
Ok hvala, je bil naročen zadene 512gb. Lp DomenTomson napisal/-a: ↑24 Jul 2025, 18:08Drži, preverjeno brez kakšnih dodaatnih stroškov ob dostavi!Domen1988 napisal/-a: ↑24 Jul 2025, 14:10Zdravo, hvala za kode. Priority line standart shipping yo je brez dodatnih stroškov?Tomson napisal/-a: ↑24 Jul 2025, 09:40
tole je z vključenim 90W polnilcem:
- Poco X7 Pro Global 8/256GB pametni telefon s kodo: NEW10 za 266€ (EU)
- Poco X7 Pro Global 8/256GB pametni telefon s kodo: GPPOCO30 za 271€ (EU)
- Poco X7 Pro Global 12/512GB pametni telefon s kodo: NEW10 za 304€ (EU)
tole je najnovejše, je šla še cena malo nižje:Jaco P. napisal/-a: ↑24 Jul 2025, 17:54Žal moram zamenjat obstoječi Oneplus 7T, kjer je baterija na koncu (pa čeprav že 1x zamenjana...).
Sem tik pred nakupom Oneplus 13R (s kodo od 22.7.) Tu polnilec ni vključen, kajne? Zakaj odprejo škatlo v HK? Kaj je tu dejanski namen?
Je še kakšna boljša ponudba na vidiku?Hvala! Lp
Ja, sem včeraj kar naročil, ker se mi je na starem napihnila baterija in si več ne upam polnit, tako da je bilo nujno.Tomson napisal/-a: ↑25 Jul 2025, 00:22tole je najnovejše, je šla še cena malo nižje:Jaco P. napisal/-a: ↑24 Jul 2025, 17:54Žal moram zamenjat obstoječi Oneplus 7T, kjer je baterija na koncu (pa čeprav že 1x zamenjana...).
Sem tik pred nakupom Oneplus 13R (s kodo od 22.7.) Tu polnilec ni vključen, kajne? Zakaj odprejo škatlo v HK? Kaj je tu dejanski namen?
Je še kakšna boljša ponudba na vidiku?Hvala! Lp
PS: mislim da pri 13R polnilca res ni, sem pa poslal še kontaktu sporočilo, da preveri in pove zakaj se odpira škatle ...
- Oneplus 13R 12/256GB pametni telefon s kodo: gshopper100 za 446€
govoril s kontaktom v trgovini, pri Xiaomi 15 tudi ni več priloženega polnilca nikjer, mi je pa poslal še tole opcijo, super cena:edi napisal/-a: ↑24 Jul 2025, 12:55Hvala za odgovor. Res je da se noben telefon ne mora kosati z profi opremo, katero po večini uporabljaš na v naprej znanih dogodkih. Za vsakdanjo rabo, dopust, izlete ... pa vsaj meni pride prav telefon z dokaj kvalitetno fotografijo seveda v tem cenovnem razredu.
Prosil bi samo še za:
- potrditev, ali pri Xiaomiju 15 je priložen tudi polnilec, nikjer nisem zasledil da je posebej omenjen oz priložen, omenjen je samo pri tehničnih specifikacijah
- kaj pomeni pri OP13 da ga v trgovini odprejo in pregledajo ter nato odpošljejo
še čakam na potrditev kontakta v trgovini, a kot kaže je vendarle priložen, se pač kasneje naroči če je potreba, tale opcija mislim da še vedno najugodnejša, je original 100W polnilec ...
Tomson hvala za pojasnila!Tomson napisal/-a: ↑25 Jul 2025, 10:17govoril s kontaktom v trgovini, pri Xiaomi 15 tudi ni več priloženega polnilca nikjer, mi je pa poslal še tole opcijo, super cena:edi napisal/-a: ↑24 Jul 2025, 12:55Hvala za odgovor. Res je da se noben telefon ne mora kosati z profi opremo, katero po večini uporabljaš na v naprej znanih dogodkih. Za vsakdanjo rabo, dopust, izlete ... pa vsaj meni pride prav telefon z dokaj kvalitetno fotografijo seveda v tem cenovnem razredu.
Prosil bi samo še za:
Glede Oneplus 13 pa pravi: "We won’t open this — the customer will receive a brand new, unopened item"
- Xiaomi 15 Global EU 12/512GB pametni telefon s kodo: gpxiaomi50 za 632€