Tomson, najlepsa hvala za izcrpne podatke.
Kljub temu, da mi velike "opeke" niso vsec ze , odkar sem se resil l Benefon Delte, se nagibam k OP 13.... V primerjavi z X15 malo tezak in neprakticen za v zep, vendar pa prijaznejsi do mojih nerodnih prstov pri tipkanju, brskanjuu po spletu , gledanju TV, ter prijaznejsi do nas, ki smo navajeni na S.....
Vprasal bi samo se glede polnjenja..., ce sem prav opazil, je USB C. Ali ga lahko polnim tudi z obstojecim 20W polnilcem v avtu in obstojecimi Samsungovimi 25W polnilci?
Jih je kar nekaj na zalogi, da jih ne mecem stran in sem odvisen samo od enega, ki ga obicajno pozabim, ko kam grem...
Pa se to bi vprasal, narocil bom v torek ali sredo, sem na HR z njihovim mobi internetom in predlagana trgovina mi zavzeto vsiljuje ceno v kunah, ki je ne morem ali ne znam spremenit v eur. Na nastavitvah.mi ne prime.
Mogoce bo drugace, ko bom sel na racunalnik in se registriral....
Pa, kako je z garancijoin servisi....Sicer je le eno leto, upam, da je tel. ok...

Na koga se obrnem v tem casu in kje je servis za kasneje...?
Pa se eno res laicno vprasanje.... Ali 12/256 med delovanjem pirabi manj energije, kot 16/512, ali je to nepomembno oz. ne vpliva...?.
Nastavitev temnega izadja pa predvidevam, da spada k Androidu......
lp in hvala