- Narwal Freo X Ultra robotski sesalnik s kodo: SUPER300 iz 900€ na 599€ (SLO)
- Narwal Freo Z Ultra robotski sesalnik (bel) s kodo: SUPER150 iz 1000€ na 849€ (SLO)
- Narwal Freo Z Ultra robotski sesalnik (siv) s kodo: SUPER150 iz 1000€ na 849€ (SLO)
Sem mislil kupiti, ampak ima ful slabo oceno na Amazon.de, komaj 3,3. in to s strani 30 kupcev! Sem pričakoval blesteče ocene, tole se bom pa izognil in raje vzel kaj preverjenega.Tomson napisal/-a: ↑11 Mar 2025, 19:33Prišel je novi Roborock Saros 10R, trenutno najboljši Roborock model ki združuje najboljše od S8 MaxV Ultra in Qrevo Curv ter dodaja še nekaj inovativnih rešitev in nadgradenj:
Več info o modelu: https://www.kajkupiti.si/zanimivo/robor ... -2025.html
* preko uradne Roborock Slo trgovine eksluzivno podaljšana brezplačna 2-letna SLO garancija
- Roborock Saros 10R robostki sesalnik s kodo: SD50 iz 1500€ na 1.449€
(RoborockSlo, SLO trgovina, 3-letna Slo garancija, 1-2 dni dostava)
Hmmm.... to je zelo čudno, ker na VacuumWars zaseda št.1 med vsemi modeli na trgu in tam res v nulo pretestirajo vse modele: https://vacuumwars.com/best-vacuum-clea ... t-vacuums/ ga imajo na listi kot "Best Overall Robot Vacuum". Mogoče da so prvi kupci imeli še model pred posodobitvami, ker tole je pa res čudno, saj še noben Roborock ni imel ocene na Amazonu pod 4/5 ... Bomo videli ko bo več in novejših kupcev, ocen, komentarjev ...marko.s napisal/-a: ↑11 Mar 2025, 20:15Sem mislil kupiti, ampak ima ful slabo oceno na Amazon.de, komaj 3,3. in to s strani 30 kupcev! Sem pričakoval blesteče ocene, tole se bom pa izognil in raje vzel kaj preverjenega.Tomson napisal/-a: ↑11 Mar 2025, 19:33Prišel je novi Roborock Saros 10R, trenutno najboljši Roborock model ki združuje najboljše od S8 MaxV Ultra in Qrevo Curv ter dodaja še nekaj inovativnih rešitev in nadgradenj:
* preko uradne Roborock Slo trgovine eksluzivno podaljšana brezplačna 2-letna SLO garancija
(RoborockSlo, SLO trgovina, 3-letna Slo garancija, 1-2 dni dostava)![]()
![]()
![]()
Hmmm.... to je zelo čudno, ker na VacuumWars zaseda št.1 med vsemi modeli na trgu in tam res v nulo pretestirajo vse modele: https://vacuumwars.com/best-vacuum-clea ... t-vacuums/ ga imajo na listi kot "Best Overall Robot Vacuum". Mogoče da so prvi kupci imeli še model pred posodobitvami, ker tole je pa res čudno, saj še noben Roborock ni imel ocene na Amazonu pod 4/5 ... Bomo videli ko bo več in novejših kupcev, ocen, komentarjev ... Bom pa tudi sam videl, imam v planu review v naslednjih tednih ...marko.s napisal/-a: ↑11 Mar 2025, 20:15Sem mislil kupiti, ampak ima ful slabo oceno na Amazon.de, komaj 3,3. in to s strani 30 kupcev! Sem pričakoval blesteče ocene, tole se bom pa izognil in raje vzel kaj preverjenega.Tomson napisal/-a: ↑11 Mar 2025, 19:33Prišel je novi Roborock Saros 10R, trenutno najboljši Roborock model ki združuje najboljše od S8 MaxV Ultra in Qrevo Curv ter dodaja še nekaj inovativnih rešitev in nadgradenj:
(RoborockSlo, SLO trgovina, 3-letna Slo garancija, 1-2 dni dostava)![]()
![]()
![]()
Roborock Qrevo S je vsekakor naprednejši, zmogljivejši, učinkovitejši, boljša overall uporabniška izkušnja, a ne gre za noč in dan razlike. Tako da če se ne gleda na finance vsekakor Qrevo model, če pa so finance v ospredju pa je Xiaomi za res bistveno nižjo ceno ponuja res veliko. Potem pa pa še Narwal Freo X Ultra, ki je do konca marca v akciji za 579€ in je zelo zelo blizu Q Revo S modela, tako da bi rekel Roborock in Narwal, tudi Xiaomi ... bo pa res odvisno od prioritet, če so pomembne funkcije, kot so iztegljiva stranska krtača (čeprav v praksi sam nisem prodan), sušenje mopov s toplim zrakom in učinkovito čiščenje las ter dlak, je Xiaomi X20 Max vreden višje cene. Nima sicer najvišje sesalne moči, a v praksi se ne bo dosti poznalo, je med glasnejšimi, a spet razlike niso tako velike ... Sicer pa kot že omenjeno, vsi tile omenjeni so super modeli za ceno in sem prepričan da noben ne bo razočaral! prednost Roborocka in Narwala še preko naših kod ekskluzivna SLO 2-letna garancija ...
bo res odvisno od prioritet, če so pomembne funkcije, kot so iztegljiva stranska krtača (čeprav v praksi sam nisem prodan), sušenje mopov s toplim zrakom in učinkovito čiščenje las ter dlak, je Xiaomi X20 Max vreden višje cene. Nima sicer najvišje sesalne moči, a v praksi se ne bo dosti poznalo, je med glasnejšimi, a spet razlike niso tako velike ... Sicer pa kot že omenjeno, vsi tile omenjeni so super modeli za ceno in sem prepričan da noben ne bo razočaral!izst napisal/-a: ↑30 Mar 2025, 08:19Hvala za odgovor! Gledal sem Xiaomi x20 max model, ki je prav tako kot revo S okoli 600€. Prednost je iztegljiva krtača in sušenje s toplim zrakom, kaj drugega pa že ne verjetno. Aja, razen krtača za rezanje las in dlak. V hiši mam 3 ženske in psa, tko da to je precej pombno. Iz zdajšnjega viomi v3 sem se kar matral s čiščenjem las in dlak s krtače. Je pa res vprašanje, če je vredno dati 240€ več, napram x20 plus modelu.
ponavadi kar tečejo, imamo od uvoznika redno ažurirane kode za popuste, so ponavadi najnižje cene na trgu in še ekskluzivno 2-letna SLO garnacija ...
Kako pa izgleda uveljavljanje garancije, če kupim na DHgate? Se pošlje po pošti v Nemčijo?Tomson napisal/-a: ↑30 Mar 2025, 18:51
bo res odvisno od prioritet, če so pomembne funkcije, kot so iztegljiva stranska krtača (čeprav v praksi sam nisem prodan), sušenje mopov s toplim zrakom in učinkovito čiščenje las ter dlak, je Xiaomi X20 Max vreden višje cene. Nima sicer najvišje sesalne moči, a v praksi se ne bo dosti poznalo, je med glasnejšimi, a spet razlike niso tako velike ... Sicer pa kot že omenjeno, vsi tile omenjeni so super modeli za ceno in sem prepričan da noben ne bo razočaral!
- Xiaomi X20 Max (Ultra) robotski sesalnik s kodo: DHDEALMAR50 iz 601€ na 554€
(EU skladišče, 4-6 dni dostava, 2-letna garancija)
Kar se da, se reši na daljavo, sicer pa drži, se pošlje na servis v Nemčijo, strošek cca. 25€, nazaj pošljejo na svoje stroške, je pa prednost 2-letna garancija poleg ugodne cene ... na Amazonu sedaj tudi možno direktno naročilo v Slovenijo:izst napisal/-a: ↑31 Mar 2025, 10:33Kako pa izgleda uveljavljanje garancije, če kupim na DHgate? Se pošlje po pošti v Nemčijo?Tomson napisal/-a: ↑30 Mar 2025, 18:51
bo res odvisno od prioritet, če so pomembne funkcije, kot so iztegljiva stranska krtača (čeprav v praksi sam nisem prodan), sušenje mopov s toplim zrakom in učinkovito čiščenje las ter dlak, je Xiaomi X20 Max vreden višje cene. Nima sicer najvišje sesalne moči, a v praksi se ne bo dosti poznalo, je med glasnejšimi, a spet razlike niso tako velike ... Sicer pa kot že omenjeno, vsi tile omenjeni so super modeli za ceno in sem prepričan da noben ne bo razočaral!
- Xiaomi X20 Max (Ultra) robotski sesalnik s kodo: DHDEALMAR50 iz 601€ na 554€
(EU skladišče, 4-6 dni dostava, 2-letna garancija)
Za podoben denar, je trenutno tudi na amazon.de, z vključeno poštnino preko mailboxde. Samo verjetno je samo 1 leto garancije.
bel bo predvidoma na zalogi v naslednjem tednu, ko bi naj še tudi bila tale koda in cena ...replenish napisal/-a: ↑03 Apr 2025, 21:57Sem že skoraj vzel "QRevo S" pa sem opazil da je samo v črni barvi... kar sicer zgleda ok vendar se bojim da mi bo pustil kakšne črne sledi saj imam v stavnovanju vse večinoma belo oz. svetlejših odtenkov. A se ve, kdaj bo bel spet na zalogi in koliko časa bo trajala trenutna ackija?
99% je potrebno zamenjat baterijo. Če je zdržal 3 leta je to super, ker nasplošno je to nekje meja ko se menja baterija, Viomi S9 pa je očitno imel napako, ko je baterija šla v velikem procentu kar med 6-12 meseci. Če V3 že 6 let deluje in še vedno posesa brez težav je pa tako ali tako čudež, razen če je res majhno stanovanje ...anman napisal/-a: ↑27 Apr 2025, 17:01Pozdravljeni, pred tremi leti sem na podlagi nasveta na tej strani kupil robotski sesalnik Viomi S9 (preko geekbuying). Sedaj se po cca eni minuti delovanja ustavi in izključi. Ko ga odnesem na polnilno postajo, ga lahko ponovno vključim, stanje baterije pa je okoli 75%. Nekaj sem zasledil na spletu, naj bi imeli ti modeli znano težavo z baterijo. Je to res in kje lahko najdem primerno baterijo (ugodno in hitro dostavljeno). Imamo še starejši Viomi V3 (cca 6 let), ki pa nima nobenih težav. Hvala za odgovor!
Super, potem je očtino res baterija. Očitno imamo srečo z V3. Stanovanje je kar veliko, dela pogosto. "Upokojili" smo ga lani, zdaj imamo še Narwal Ultra (je res super). S9 pa smo uporabljali v spodnji etaži, manj pogosto. Kakorkoli, gledam te konektorje, ampak meni se zdijo vsi enaki, razlika je le v kapaciteti. Original je 5200mAh. Je kakšna oznaka, ki jo moram posebej gledati pri teh konektorjih?Tomson napisal/-a: ↑27 Apr 2025, 18:21
99% je potrebno zamenjat baterijo. Če je zdržal 3 leta je to super, ker nasplošno je to nekje meja ko se menja baterija, Viomi S9 pa je očitno imel napako, ko je baterija šla v velikem procentu kar med 6-12 meseci. Če V3 že 6 let deluje in še vedno posesa brez težav je pa tako ali tako čudež, razen če je res majhno stanovanje ...
nakup pa najugodneje na Aliju: https://s.click.aliexpress.com/e/_oEOcNfn ali https://s.click.aliexpress.com/e/_ooU0qK1 ali https://s.click.aliexpress.com/e/_oCSNu45
Ps: za preverit, le da so pravi konektorji, sta dve opciji ...
kolega, ki tudi poservisira robotske sesalnike ima ponavadi na zalogi: 031/337-356 Žiga, bo pa sigurno občutno dražje, a takoj ...
ker sem po pomoti navedel stare kode/cene za Roborock, se opravičujem :/. Poleg tega je tukaj 2-letna garancija na Roborock, Dreame in Narwal, v vseh drugih SLO trgovinah pa 1-letna garancija ...
Glede na zastavljeni cenovni rang ni dosti dileme, je tole daleč najboljše kar se dobi in že precej dober model, zelo dobro ocenjen na testih in tudi s strani uporabnikov ...