Pokončni baterijski večnamenski sesalniki

Iščete najboljši model določene naprave glede na vaše želje in potrebe?
Odgovori
marko.s

30 Mar 2026, 06:57

Če se išče za daljši čas, recimo 2+ leta, sploh glede baterije, potem samo Dyson. Ni brez veze dražji. Jimmy in Dreame pa mi še noben ni zdržal kaj dolgo, tudi sedanji Dreame Z30 vidim da peša po pol leta, sploh krtača za dlake na sedežni pa že od začetka slabo pobira, ga imamo na vikendu in ga domači Dyson povozi po celi črti. Na koncu bom tudi za vikend kupil Dysona, ker tile eksperimenti z Dreame in Jimmy so zdaj stali že kot Dyson. :twisted:
nejcb

30 Mar 2026, 09:29

No, jaz imam že 6. leto Jimmy JV85 Pro.
Baterija je mogoče res nekoliko opešala, ampak za naše potrebe po stanovanju če čisto OK. Edino če je kakšna "generalka", potem zmanjka. :)
Edino krtačo za tla imam pa pomoje že eno tretjo ali četrto. :roll: Sami dolgi lasje, in nismo pridni pri čiščenju krtače. Gre noter kjer je ležaj in zakuri plastiko okoli - gotovo.
A so novejši modeli že kaj boljši glede tega?
raners

30 Mar 2026, 10:00

Glede Dreame se nebi strinjal z uporabnikom "marko.s".. Doma imamo 2 Dreame (v9 že kakih 5 let in še deluje; V10 pa kakih 2 leti) in oba delujeta brezhibno.. Sicer se je pri V9 avtonomija baterije zmanjšala, ampak to je normanlo.. Drugače pa oba delujeta kot morata, pa jih dnevno uporabljamo.. Rokoval tudi z nekerimi modeli Jimmy in Proscenic, ampak je Dreame precej bolj kompaktno naret v primerjali z ostalima dvema.. ;) Torej moj glas za Dreame..
Imejmo se radi ;)
Odgovori