Pokončni baterijski večnamenski sesalniki

Iščete najboljši model določene naprave glede na vaše želje in potrebe?
Odgovori
easyrider3

25 Okt 2025, 18:54

Nekako veliko jih je že kupilo sesalec Proscenic P16 in nekaj dni nazaj je bilo omenjeno,da s kuponom pride cena 113 Eur vendar sedaj s tem kuponom ceno 148 Eur spusti samo na 125 Eur pa me zanima ali bo še kaj večji popust? https://i.imgur.com/obFETJ6.jpeg

Zanima me tudi kaj pomeni tista opcija,če obkljukam G-coin saj dobim še 1,76 Eur ceneje ?
Saj v končni fazi tudi ne igra neke bistvene vloge,če s kodo ne bo nižja cena kakor jo sedaj ponujajo samo,da sem siguren,da dobim izpraven in nepoškodovan sesalec a je ta trgovina Geekbuying zanesljiva?
Vendar pa kakor je tukaj zaslediti pa najbrž prav --Thomson ---lahko potrdi in garantira,da je Geekbuying zanesliva trgovina,celo kakor pravi lahko pomaga,če pride do kakšnih problemov.
salsaman

25 Okt 2025, 20:10

Geekbuying kot omenjeno, je super trgovina z odlično presale in aftersale podporo. Iz osebnih izkušenj lahko potrdim.
Tomson

25 Okt 2025, 21:33

easyrider3 napisal/-a:
25 Okt 2025, 18:54
Nekako veliko jih je že kupilo sesalec Proscenic P16 in nekaj dni nazaj je bilo omenjeno,da s kuponom pride cena 113 Eur vendar sedaj s tem kuponom ceno 148 Eur spusti samo na 125 Eur pa me zanima ali bo še kaj večji popust? https://i.imgur.com/obFETJ6.jpeg

Zanima me tudi kaj pomeni tista opcija,če obkljukam G-coin saj dobim še 1,76 Eur ceneje ?
Saj v končni fazi tudi ne igra neke bistvene vloge,če s kodo ne bo nižja cena kakor jo sedaj ponujajo samo,da sem siguren,da dobim izpraven in nepoškodovan sesalec a je ta trgovina Geekbuying zanesljiva?
Vendar pa kakor je tukaj zaslediti pa najbrž prav --Thomson ---lahko potrdi in garantira,da je Geekbuying zanesliva trgovina,celo kakor pravi lahko pomaga,če pride do kakšnih problemov.
Trenutno je takole:
Geekbuying ima pa res vrhunsko aftersale podporo, ne samo da vse rešijo, vedno v korist kupca, brez kompliciranja, to naredijo zastonj (sem imel tudi nekaj primerov po izteku garancije) in zelo hitro. Sam pa sem tako ali tako redno v stiku z njimi in če ima kdorkoli kakšrnokoli težavo lahko pomagam da se uredi izjemno hitro!

Sesalnik je pa res bomba za to ceno, staršem sem nabavil prejšnji mesec, izjemno zadovoljni. Škoda je le, da nima direktnega stenskega polnjenja na kontakt, ampak ok, za 113€ pri vseh lastnostih, ki so že itak nadpovprečne ...
Odgovori