Zdravo, ali je kdo kupil oz. uporablja ročni sesalec za pršice Jimmy JV11 ? Če se ne motim je to podznamka Xiaomija.
https://www.gearbest.com/vacuum-cleaner ... id=2000001
Imam ogledana tudi ta dva modela:
Hoover - https://www.bigbang.si/mbc500uv-vortex- ... ek-587039/
Silvercrest - https://www.lidl.si/sl/p/sesalniki-in-c ... ice/p41097
Morda poznate oz. imate izkušnje?
Sesalec za pršice
Drži, Jimmy je Xiaomi podznamka, oziroma so nekateri modeli nastali v sodelovanju, se pa omenjeni model dobi tudi v Slo, sicer ni kakšne kode trenutno, bi se pa sam glede na kar visoko ceno omenjenega modela, ki je sicer glede na izkušnje z Jimmy modeli res izjemno kvaliteten, tako po materialih kot izdelavi, verejtno odločil za kakšno alternativo. Omenjeni Hoover je le malo dražji in občutno močnejši, SilverCrest pa sicer sigurno precej nižje kvalitete, a po specifikacijah ni dosti slabši, je pa občutno cenejši in teh električnih modelih ter ugodnejših modelih visoka kvaliteta ni tako bistvena.
mi pa npr. dosti bolj zanimivo delujejo Xiaomi Deerma modeli, ki so kar ugodni in zelo močni, z 13.000Pa sesalne moči, tudi UV-C UV lučka, tudi segrevanje zraka itd ...
- Deerma CM900 Anti-Mite Vacuum Cleaner v FlashSale za 64€
- Xiaomi Youpin Deerma CM810 Anti-mite Vacuum Cleaner v FlashSale za 55€
je pa tukaj obvezna Prioirty Line poštnina, da ne bo dodatnih stroškov, ter dostava je nekje 3 tedne ... se pravi dobri opciji, če se ne mudi ....
mi pa npr. dosti bolj zanimivo delujejo Xiaomi Deerma modeli, ki so kar ugodni in zelo močni, z 13.000Pa sesalne moči, tudi UV-C UV lučka, tudi segrevanje zraka itd ...
- Deerma CM900 Anti-Mite Vacuum Cleaner v FlashSale za 64€
- Xiaomi Youpin Deerma CM810 Anti-mite Vacuum Cleaner v FlashSale za 55€
je pa tukaj obvezna Prioirty Line poštnina, da ne bo dodatnih stroškov, ter dostava je nekje 3 tedne ... se pravi dobri opciji, če se ne mudi ....
Kje si pa našel podatek o sesalni moči za tiste (moje) tri modele? Jaz sem našel le št. udarcev na minuto:
- Jimmy 14.000 udarcev/min
- Hoover 4.200 udarcev/min
- Silvercrest - ni podatka oz. ga jaz ne vidim
Modeli Deerma pa te funkcije, da tolče po površini, očitno nimajo?
- Jimmy 14.000 udarcev/min
- Hoover 4.200 udarcev/min
- Silvercrest - ni podatka oz. ga jaz ne vidim
Modeli Deerma pa te funkcije, da tolče po površini, očitno nimajo?
s temle Jimmy modelom vsekakor ne boš zgrešil, je malo dražji, a tudi zmogljivejši:
- Jimmy JV35 700W 14000Pa baterijski sesalnik za pršice s kodo: JMJV35Z1 iz 111€ na 104€ (EU)
- Jimmy JV35 700W 14kPa baterijski sesalnik za pršice s kodo: KAJKUPITI5 iz 129€ na 124€ (SLO)
ali pa tale ki je na električni kabel, ni brezžični:
- Youpin Deerma CM810 450W 13.000Pa električni sesalnik za pršice s kodo: KAJKUPITI5 iz 80€ na 76€ (CN, Prioirty Line poštnina)
vsekakor BX7 Pro, ga imam tudi sam na testu, top zadevca, je najzmogljivejši tovrstni Jimmy model, pa še super cena je trenutno:
- Jimmy BX7 Pro ročni globisnki sesalnik s kodo: JIMMYBX7PRO za 129€ (EU, 2-letna garancija)