Pametne ure
so zaloge manjše, ker sedaj je zunaj že novejši model:
- Amazfit Active 3 Premium 45mm pametna ura za 143€ (AmazonEU AFF link)
v CN trgovinah trenutno nisem kje našel kaj pametnega, tole je pa kar ok:
Redmi Watch 6 Lite pametna ura za 43€ (AmazonEU AFF link)
Redmi Watch 6 Active pametna ura za 71€ (AmazonEU AFF link)
Hvala že naročeno.!Tomson napisal/-a: ↑10 Sep 2026, 21:17v CN trgovinah trenutno nisem kje našel kaj pametnega, tole je pa kar ok:
Redmi Watch 6 Lite pametna ura za 43€ (AmazonEU AFF link)
Redmi Watch 6 Active pametna ura za 71€ (AmazonEU AFF link)
Hvala za pomoč in nasvete pri izbiri ure! Na koncu sem se odločil za KOSPET TANK T4 in sem z nakupom zelo zadovoljen. Uro sem potem kupil na spletni strani prodajalca, pri tem pa sem uporabil popust, ki sem ga dobil na Facebooku. Še enkrat hvala za pomoč!Tomson napisal/-a: ↑18 Avg 2026, 18:52Če gledamo da ima MIL-STD-810H, in IP69K in najmanj 5 ATM, še bolje 10 ATM + IP69K, in robustno in kakovostno izdelavo, in dobro zaščito pred vodo, primerno za redno plavanje in uporabo v morju/slani vodi, potem bo glede na vse omenjeno najboljša opcija KOSPET TANK T3 Ultra 2. Ampak, Amazon mi napiše obvestilo: "Frequently Returned Item: Consider linking to similar products with lower return rates." Sicer ne vemo kaj je razlog mnogih vračil, lahko samo napačna pričakovanja, robustnost itd. ampak da smo navarni strani bi predlagal novejši model, ki pa je žal dražji, ampak drugega pametnega niti ni, da bi zajel vse želje ... Skratka, moj predlog je:Tabio napisal/-a: ↑18 Avg 2026, 16:15Pozdravljeni, prosil bi vas za pomoč pri izbiri pametne ure. Trenutno še nimam izbranega nobenega konkretnega modela, zato me zanima, kaj bi mi glede na moje zahteve priporočali vi. Iščem okroglo pametno uro za vsakodnevno uporabo, šport, hojo, izlete in aktivnosti na prostem. Zelo pomembno mi je, da je ura dobra in zanesljiva tudi pri uporabi v vodi. Predvsem jo želim uporabljati v morju in slani vodi, pa tudi v bazenu in pri drugih običajnih vodnih aktivnostih..
ima čisto vse kar je navedeno pod željami, kje tudi presega željene navedbe ...
- KOSPET Tank T4 pametna ura za 179€ (AmazonEU AFF link)