Saso napisal/-a: ↑04 Jul 2026, 11:10
Pozdravljeni, zanimajo me vaše izkušnje z električnimi skiroji. Predvsem me zanima, kako ste zadovoljni z njimi v praksi in ali imajo dovolj moči za vožnjo v manjši klanec, saj živim na manjšem hribu. Zanima me tudi, katere znamke priporočate in katere so se pri vas izkazale kot zanesljive ter kakovostne. Vesel bom vseh mnenj, priporočil in izkušenj iz prve roke. Namen imam kupit ta model SEGWAY električni skiro F3 PRO E. Hvala za odgovore in lep pozdrav.
sam uporabljam električni skiro že skoraj 10 let ... pride prav za hitre skoke sem in tja, na morju, dopustu, ob obali, za kakšen hiter manjši izlet sem in tja, v trgovino itd. Sem imel že kar nekaj modelov in načeloma sem bil z vsemi zadovoljen, seveda pa se razlikujejo predvsem glede na moč, hitrost, robustnost, težo, udobnost vožnje, tako da odvisno kaj se išče. Pred kratkim sem vzel tole zverinico, ki praktično nima konkurence pri ceni in je vsekakor absolutni bestbuy v tem rangu med najzmogljivejšimi modeli. Zelo visoka kvaliteta materialov in izdelave, kvalitetne komponente, veliko navora za v hrib (do 33% strmina), dvojno vzmetenje, E-ABS disk zavore, NFC sistem proti kraji, TubelessTires, res hud, velik LED barvni zaslon, veliko varnostnih in okrasnih osvetlitev, ni da ni

Če teža ni ovira, je tole res huda opcija, obstaja v DualMotor in SingleMotor opciji, sam sem vzel DualMotor ... tole je ceneje od Segwaya in na vseh področjih boljši model ...