zobokan547 napisal/-a: ↑24 Nov 2025, 23:11
@Tomson
Živjo. Na hitro bi rad kupil nekega poceni Xiaomija, ker mi je zdajšnji po 5 letih naenkrat izdihnil (kontakt za polnjenje ne dela). Bom kaj boljšega kupil čez leto, dve...
Sem videl tam link za Poco M7 Pro 5g za slabih 200€ ampak polek nima polnilca (samo kabel). Kako to rešim? Polnilec je drugače 45w original, moj stari je 30w pa bo verjetno samo uničeval baterijo... Najlepša hvala za odgovor že vnaprej.
okoli 200€ vsekakor Poco X7 Pro, to je pa res hud telefon za zmerno ceno!
napram M7 je X višja serija, višji IP certifikat (IP68 vs IP64), občutno boljši zaslon, kar 3x zmogljivejši, večja baterija, 2x hitrejše polnjenje, boljši sistem kamer ... skratka, overall res bistveno boljši telefon, je pa res da je dražji, ampak če se kupuje okoli 200€ je to to!
Polnilcev v Global verzijah Xiaomi načeloma ne prilaga več, a na DHgate je malo loterija, včasih kot sledim ga celo priložijo. Sicer pa opcija:
PS: lahko se polni tudi z 45W Xiaomi polnilcev, se telefon ne bo prav nič poškodoval, tako kot se lahko polni tudi z močnejšim, telefon vzame kot potrebuje, nič ne škodi ...