Robotski sesalniki

Iščete najboljši model določene naprave glede na vaše želje in potrebe?
Odgovori
Tomson

05 Jul 2025, 23:39

Spodhost napisal/-a:
05 Jul 2025, 14:33
Pozdravljen Tomson. Življenjska doba našega Roborocka S5 max se je po 5letih iztekla, zato iscemo novega. Kaj bi predlagal v budgetu do nekje 600€, pogoj pa tudi dobro mokro brisanje. Hvala! Lp
glede na omenjeno vsekakor izbira med temi modeli:
Pri Narwal in Roborock ekskluzivna podaljšna 2-letna SLO garancija, pri Xiaomiju 2-letna EU garancija ...
Spodhost

06 Jul 2025, 07:04

Tomson napisal/-a:
05 Jul 2025, 23:39
Spodhost napisal/-a:
05 Jul 2025, 14:33
Pozdravljen Tomson. Življenjska doba našega Roborocka S5 max se je po 5letih iztekla, zato iscemo novega. Kaj bi predlagal v budgetu do nekje 600€, pogoj pa tudi dobro mokro brisanje. Hvala! Lp
glede na omenjeno vsekakor izbira med temi modeli:
Pri Narwal in Roborock ekskluzivna podaljšna 2-letna SLO garancija, pri Xiaomiju 2-letna EU garancija ...
Hvala! Sem že tudi sam gledal ta model od Roborocka in pa Narwala. Še lahko samo vprašam kateri se v praksi obnese bolje, kakšne so tvoje izkušnje?
Hvala!
Tomson

06 Jul 2025, 08:48

Spodhost napisal/-a:
06 Jul 2025, 07:04
Hvala! Sem že tudi sam gledal ta model od Roborocka in pa Narwala. Še lahko samo vprašam kateri se v praksi obnese bolje, kakšne so tvoje izkušnje? Hvala!
Težka odločitev, ker sta zelo zelo primerljiva modela na vseh področjih ... Narwal malo boljši pri mokrem čiščenju a po drugi strani porabi 2x več vode za spiranje in čiščenje krpic pred in po čiščenju, je treba bolj pogosto dolivati svežo vodo in odlivati staro, aplikacija je za las bolj "user friendly" pri Narwalu, po drugi strani pa Roborock res z izjemno overall uporabniško izkušnjo, bo malo boljši pri navigiranju po stanovanju in pa zažane se ga lahko brez predhodnih map kar z gumbom na sesalniku, Narwal mora imaeti prej narejene mape, kar je sicer pomembno le na začetku. Pri učinkovitosti sesanja pa tam tam, tako da z nobenim se ne zgreši, poznam veliko lastnikov obeh in vsi so zadovoljni. Tako pri Roborocku kot Narwalu je preko KajKupiti kode še dodatna brezplačna 2-letna SLO garancija, tako da tudi tukaj enaka ...
krefi

06 Jul 2025, 17:08

Evo
Ta teden sem zase uzel roborocka qrevo s sedaj pa bi rabil še predlog za robota za straše stanovanje ima po večini ploščice določene so precej hrapove kar zna biti težava za čiščenje. Prav tako je problem z dvema pragoma katera sta visoka 4cm.

Sedaj pa me zanima kaj bi priporočal cenovni rang nekje max do 600 eur. Ter da dobro pomiva.
Tomson

06 Jul 2025, 17:45

krefi napisal/-a:
06 Jul 2025, 17:08
Evo
Ta teden sem zase uzel roborocka qrevo s sedaj pa bi rabil še predlog za robota za straše stanovanje ima po večini ploščice določene so precej hrapove kar zna biti težava za čiščenje. Prav tako je problem z dvema pragoma katera sta visoka 4cm.

Sedaj pa me zanima kaj bi priporočal cenovni rang nekje max do 600 eur. Ter da dobro pomiva.
Najprej se bo potrebno odločiti kakako rešiti glede pragov. Če govorimo o točno 4cm ali manj, ne pa več, je dejansko nekaj modelov ki imajo dvižno šasijo in gredo preko teh pragov. So pa to flagship, občutno dražji modeli:
tale Dreame model pa gre še višje, do 6cm ...
alternativa pa je, da se naredi neka prečka, klančina, ki bo dovolj položna da bo kakšen ugodnejši model, ki gredo do 2cm šel lahko preko in ne nasedel, potem pa pridejo v poštev praktično vsi modeli in okoli 600€ najboljše opcije:
Odgovori