Ooooo Mimovrste pa spregledal, ker običajno gledam na idealo.deTomson napisal/-a: ↑04 Maj 2025, 11:39trenutno je v SLO top akcija in cena za omenjeni model, nisem nikjer našel ugodneje ...

Najlepša hvala.
Ooooo Mimovrste pa spregledal, ker običajno gledam na idealo.deTomson napisal/-a: ↑04 Maj 2025, 11:39trenutno je v SLO top akcija in cena za omenjeni model, nisem nikjer našel ugodneje ...
Tomson napisal/-a: ↑16 Apr 2025, 01:22Huawei Watch GT3 ali Huawei Watch (AmazonEU AFF linka) bosta super opciji, zelo dobri, všečni pametni uri, podobno tudi Honor Watch GS 3 ... super alternativa je Oneplus Watch 2R, je na Google WearOS in tudi s slovenščino, huda ura za ceno ...
- Oneplus Watch 2R Global pametna ura s kodo: DPF20OFF iz 166€ na 149€
Živijo,Tomson napisal/-a: ↑08 Maj 2025, 17:45Xiaomi Mi Band 9 Global pametna zapestnica s kodo: DHDEALMAYNEW6 iz 36€ na 30€ (EU)
tole je npr. tile dve verziji v čreni, sicer pa nič posebej pametnega, je potem že čisto ok cena v SLO ...
da bi bila prav v smislu dizajna Amazfit GTR 42mm Swarovski Edition od teh bolj znanih pametnih ur žal ne bi vedel. Je npr. na Amazonu kar nekaj lepih ženskih modelov a manjših, neznanih znamk ...
Hmm... meni tale deluje:
Res super ura, a če sem prav zasledil se povezuje samo z Androidom.Tomson napisal/-a: ↑21 Maj 2025, 21:55Prišla je Oneplus Watch 3 po dobri ceni:
- Oneplus Watch 3 pametna ura s kodo: GPNYS9 iz 230€ na 208€
za iOS so overall najboljše Apple ure, ker je integracija najboljša, deluje vse 100%. Watch SE je dobra poceni opcija, Series10 pa že super ura. Slaba stran Apple ur je baterija ki zdrži res bistveno manj od konkurence.j3rn3js napisal/-a: ↑26 Maj 2025, 23:46Res super ura, a če sem prav zasledil se povezuje samo z Androidom. Kaj se lahko primerljivega priporoča, da podpira tudi IOS? Ste mogoče testirali Huawei fit 4 Pro ali Gt 5 pro. Kaj vi priporočate?Tomson napisal/-a: ↑21 Maj 2025, 21:55Prišla je Oneplus Watch 3 po dobri ceni:
- Oneplus Watch 3 pametna ura s kodo: GPNYS9 iz 230€ na 208€