Glede na omenjeno, najboljša opcija, telefon ki ponuja največ za ceno:
- Poco X6 (5G) Global 8/256GB pametni telefon s kodo: DHAUGPROMOTION25 iz 223€ na 200€ (EU)
- Poco X6 Pro (5G) Global 8/256GB telefon s kodo: DHAUGPROMOTION35 iz 269€ na 237€ (EU)
Glede na omenjeno, najboljša opcija, telefon ki ponuja največ za ceno:
Hvala, sem hotla kupit pa mi predplačniške kartice ne sprejme, nimam pojma zakaj, ker do sedaj je vedno delalo. Preverim pri banki.Tomson napisal/-a: ↑28 Avg 2024, 18:11Glede na omenjeno, najboljša opcija, telefon ki ponuja največ za ceno:
če gremo malo čez pa Poxo X6 Pro model, ki je več kot 2x zmogljivejši in zdrži uro in pol več z enim polnjenjem, ostalo enako ...
- Poco X6 (5G) Global 8/256GB pametni telefon s kodo: DHAUGPROMOTION25 iz 223€ na 200€ (EU)
- Poco X6 Pro (5G) Global 8/256GB telefon s kodo: DHAUGPROMOTION35 iz 269€ na 237€ (EU)
na DHgate vem da imajo težave z N26, NLB, mislim da nimajo določenih certifikatov ki jih naše banke zahtevajo, potem pa je plačilo zavrnjeno ... večina bank pa gre bp, kolikor sledim ...
Imam Viso od NKBM oz. po novem OTP. Tudi danes me ne spusti skozi. To se mi prvič dogaja.
Evo še prvi vtisi:AlesS napisal/-a: ↑07 Avg 2024, 18:41Naročeno, bom delili prve vtise, hvala.Tomson napisal/-a: ↑03 Avg 2024, 23:14Sam imam doma EU in CN verzijo in kot že večkrat omenjeno sta telefona praktično enaka, razen eSIMa ki ga na CN verziji ni. Vse kar sem preizkusil in kar omenjaš deluje bp, le GarminPay ne uporabljam, AndroidAuto, Banke, to je pa vse brezhibno. Ovitek pri CN verziji je priložen, pri EU verziji pa ne. Sam sem kupil na Aliju nekaj ovitkov po 3-4€, so vsi super, izbire pa je veliko!AlesS napisal/-a: ↑03 Avg 2024, 20:30Odliočil sem se za nakup Oneplus 12 , 16/512 EU Version, s tvojega linka. Predno potrdim , imam še nekaj vprašanj predvsem tudi za tiste, ki so ga že kupili:
So kake pomanjlkljivosti: npr banka, certifikati, garmin pay, android avto? Ovitek ni priložen, kje naj ga vzamem? Kako je s tem ukrivljenim zaslonom po robovih, imam občutek da bo pri padcu na tla takoj kaj počilo? Aleš
Takole pa sicer zadnja posodobitev cene za omenjeni model:
cene za CN Global Oxygen modele pa:
- Oneplus 12 (EU) Global Oxygen 16/512GB pametni telefon s kodo: gshopper100 iz 845€ na 753€
- OnePlus 12 (CN) Global ROM OxygenOS 12/256GB telefon s kodo: gshopper100 iz 659€ na 569€
- OnePlus 12 (CN) Global ROM OxygenOS 16/512GB telefon s kodo: gshopper100 iz 770€ na 680€
- OnePlus 12 (CN) Global ROM OxygenOS 16/1000GB telefon s kodo: gshopper100 iz 797€ na 705€
Tile trije modeli so dejansko top izbira do okoli 250€ ... Redmi Note 13 Pro+ ima edini IP68 certifikat, je malo boljši na področju fotografije, ima najhitrejše 120W polnjenje. Poco F6 je kar 2x zmogljivejši, ima malo boljši zaslon z občutno višjo svetilnostjo (2400nits vs 1800nits) a IP64 certifikat, ima 90W polnjenje in podobno avtonomijo baterije kot Redmi model. Poco X6 Pro je skoraj enako zmogljiv kot F6, podoben zaslon kot Redmi z 1800nits svetilnosti a IP54 certifikat, še malo slabši na področju fotografije kot F6, malo počasnejše polnjenje pri 67W a zdrži dobro uro dlje z enim polnjenjem.milka napisal/-a: ↑29 Avg 2024, 12:44Zdravo, tudi jaz sem v preteklosti že nabavil telefon in sem bil zadovoljen, sedaj pa iščem nov telefon, nekje v rangu 250 EUR. Želja je, da so čim dlje posodobitve, da je kamera za fotke in video solidna (ne rabi bit flagshiop), da baterija zdrži kolikor toliko v redu, da ima wifi6, da deluje spletna banka, ter seveda da ostalo dela čim bolje in tekoče naslednjih x let .
Nekako sem našel nekaj primerov: Redmi note 13 Pro+, Poco x6 Pro, Poco F6. Je še kaj primernega v tem rangu? LP
Namesti si https://f-droid.org/ aplikacijo in potem od tam namestiš opensource free appe za https://search.f-droid.org/?q=music&lang=en, koledar https://f-droid.org/en/packages/com.sim ... endar.pro/, mail https://f-droid.org/en/packages/eu.faircode.email/...
Hvala za odgovor sem naročil oneplus 12 512 gb verzijo ker so očitno 1 tb pošle.Tomson napisal/-a: ↑25 Avg 2024, 10:55Že Poco F6 je super telefon za nekega povprečnega, nezahtevnega uporabnika. Ima dober zaslon, je zelo zmogljiv, hitro 90W polnjenje, solidna avtonomija baterije, kar ok sistem kamer. Oneplus 12R je overall kar velik korak naprej, še občutno boljši zaslon, rahlo večji, s skoraj 2x višjo max svetilnostjo, novejšo GorillaGlass zaščito, podobna zmogljivost (kakšen procent zmogljivejši), še malo hitrejše 100W polnjenje in pa huda huda avtonomija baterije, zdrži skoraj 4h dlje z enim polnjenjem, bistveno boljši na področju fotografije. Model OP12 ima še malenkost večji zaslon, IP65 certifikat (ostala dva IP64), podoben zaslon kot 12R a s še malo višjo ločljivostjo, OP12 je občutno bzmogljivejši od obeh (25%), enako hitro 100W žično polnjenje a dodatno še 50W brezžično polnjenje, baterija zdrži podobno kot pri 12R modelu, zelo nadpovprečno, ima pa še občutno boljši sistem kamer, saj 12R modelu dodaja zmogljivo namensko telefoto (zoom) kamero z 3x optičnim zoomom in 48MP ultrawide kamero, glavna 50MP kamera je podobna, a tudi zmogljivejša, tako da področje fotografije je tukaj že na flagship nivoju. Sedaj pa odvisno kje so prioritete ...Marko1825 napisal/-a: ↑23 Avg 2024, 17:33Pozdravljeni. Zanimam se za nakup novega telefona gledal sem poco f6, oneplus 12r in oneplus 12. Vem da so cenovno vsak v svojem razredu zanima me vase mnenje ce se splaca dati vec in kaj dobis za to. Do sedaj sem imel Poco f2 pro 4 leta in sem kar zadovoljen edino kamera je bolj tako. Iger ne igram na telefonu. Hvala za odgovor. Lp. M.P.
Cenovno pa takole, model Poco F6:
- Poco F6 Global 8/256GB pametni telefon s kodo: DHAUGPROMOTION40 iz 318€ na 281€ (EU)
Model Oneplus 12R:
- Poco F6 Global 12/512GB pametni telefon s kodo: DHAUGPROMOTION50 iz 363€ na 322€ (EU)
- Oneplus 12R US (GlobalRom) 8+128GB pametni telefon s kodo:GP6th-60 iz 502€ na 418€
- Oneplus 12R US (GlobalRom) 16+256GB pametni telefon s kodo:GP6th-60 iz 523€ na 436€
*med US in Global modeli praktično brez razlik, telefona sta strojno in softversko enaka, podpirata vse jezike, vse storitve, vsa mobilna omrežja, razlika le v polnilcu, Global ima EU polnilec, US ima poleg US-EU adapter ...
- Oneplus 12R Global 16+256GB pametni telefon s kodo: gshopper100 iz 561€ na 467€
in še Oneplus 12:
- OnePlus 12 (CN) GlobalROM 16GB/1TB telefon + Oneplus EU polnilec s kodo: GP6th-86 iz 722€ na 657€
- Oneplus 12 (US) GlobalRom eSIM 12+256GB pametni telefon s kodo: GP6th-86 iz 712€ na 636€
- Oneplus 12 (US) GlobalRom eSIM 16+512GB pametni telefon s kodo: GP6th-86 iz 766€ na 689€
- Oneplus 12 Global 16+512GB pametni telefon s kodo: gshopper100 iz 802€ na 707€
Takole ...@Karmen L.
Zanima me telefon Realme 12 pro. Kje bi ga dobila po najbolj ugodni ceni? Hvala za odgovor.
Moj namen nikoli ni koga v kaj prepričevat, pač vsak ima neke svoje preference, želje, pogoje itd. Jaz samo navajam dejstva v smislu, kaj in kje se dobi v smislu največ za ceno, na katerih področjih so prednosti. Če je preferenca AI je Samsung sigurno dobra izbira, je na tem področju kar močan. Po drugi strani pa je Google Pixel največji tekmec na tem področju in sta na področju uvedbe AIja kar konkurenčna, imata pa mogoče malo specifike ...andrej5si napisal/-a: ↑05 Sep 2024, 08:33Zdravo Thompsom, danes imam pa malce drugačno vprašanje. Ne iščem najbolj racionalnega ali pa ekonomičnega nakupa, kot običajno. Zanima me sledeče. Daleč najbolj sem bil v 25ih letih uporabe mobilca zadovoljen s trenutnim Samsung Galaxy S10 in bi kar ostal na Samsungu, razen če me ne prepričaš. Po 6ih letih je telefon že "švoh" in sem si zaželel novega. Kaj predlagaš? Sam sem ob izdaji S 24 razmišljal takole: dodali so AI za prevode v živo in verjetno bodo po izkušnjah na S24, S25 že dejansko podprti z AI tudi na drugih področjih. Kaj misliš, se mi splača počakati do februarja? Bo sploh kaj revolucionarnega? Se vseeno bolj splača vzeti Google pixel in zakaj? Vem da me ne boš razočaral z odgovorom, po tvojih nasvetih imam že Viomi sesalni robot, Xiaomi baterijski sesalec, Tronsmart zvočnike in Xiaomi Pad 6 tablico in z vsem sem full zadovoljen Hvala za odgovor, Andrej
sedaj pa odvisno, če je AI prioriteta je dejansko Google Pixel 9/Pro najboljša opcija, če se gleda na AI in čimboljši telefon je Samsung najboljša opcija, če pa AI ni bistven, pa se pri Xiaomi, Oneplus modelih za ceno dobi še občutno več ...AI zmogljivosti v Google Pixel 9
Glavna prednost: Google Pixel 9 in Pixel 9 Pro se odlikujeta po najnaprednejših AI funkcijah, saj Google razvija lastne modele za umetno inteligenco. Ti telefoni temeljijo na integraciji strojnega učenja in AI v celoten operacijski sistem, še posebej pri fotografiji, asistentu in drugih funkcijah.
Fotografija: AI poganja mnoge funkcije fotoaparata, vključno s prilagajanjem osvetlitve, izboljševanjem portretov, popravki osvetlitve in ostrenja ter tudi funkcijo "Magic Eraser", ki omogoča, da preprosto odstraniš moteče predmete s slik.
Google Assistant in pametna orodja: Google Pixel telefoni so optimizirani za najboljšo izkušnjo z Google Assistantom, vključno z boljšim razumevanjem naravnega jezika in glasovnim upravljanjem, saj imajo dostop do najnovejših izboljšav Google AI.
Programska oprema: Google omogoča hitrejše posodobitve in dostop do najnovejših AI funkcij, saj upravlja tako operacijski sistem (Android) kot strojne komponente, kot je čip Tensor G3, ki je prilagojen za AI obdelavo.
AI zmogljivosti v Samsung Galaxy S24
Glavna prednost: Samsung Galaxy S24 vključuje AI funkcije, ki temeljijo na procesorju Snapdragon 8 Gen 3 (ali Exynos, odvisno od regije). To omogoča zelo hitro obdelavo in napredne funkcije, vendar je AI integracija manj specifična v primerjavi z Google Pixel serijo.
Fotografija: Samsung ima močan sistem AI izboljšav, predvsem pri nočnem načinu in zoom funkcijah, kjer je Samsung znan po odlični kakovosti slik. Tudi funkcije, kot so "Scene Optimizer" in "Single Take", so podprte z AI in pomagajo uporabnikom zajeti najboljše fotografije in video.
Bixby in pametni pomočnik: Samsung ponuja svojega pametnega asistenta Bixby, vendar ni tako napreden kot Google Assistant v smislu AI interakcije in zmožnosti razumevanja jezika. Kljub temu pa Samsungova UI (One UI) vključuje številne AI funkcije, ki izboljšajo izkušnjo, kot so pametna priporočila in avtomatska optimizacija zmogljivosti.
Multitasking in AI za produktivnost: Samsung vključuje AI pri izboljšanju uporabniške izkušnje, kot je izboljšana produktivnost z uporabo DeX načina, kjer lahko telefon uporabiš kot računalnik, kar povečuje funkcionalnost pri vsakodnevnem delu.
Ključne razlike in uporabniški vidik:
Google Pixel 9/Pro: Idealna izbira za tiste, ki želijo najboljše AI funkcije pri fotografiji, asistentu in personaliziranih izkušnjah. Pixel telefoni so izjemni pri razumevanju uporabnikovih potreb, natančni personalizaciji in hitrih posodobitvah AI funkcij, kar pomeni, da bo uporabnik z največjo prioriteto na AI opazil bolj tekoče in napredne AI funkcionalnosti.
Samsung Galaxy S24: Je odlična izbira za tiste, ki iščejo vsestranski telefon z dobrimi AI funkcijami, predvsem za fotografijo in večopravilnost. Samsung ponuja boljšo celotno izkušnjo, ki vključuje druge zmogljivosti telefona (npr. zaslon, moč baterije, vsestranske funkcije), vendar je AI nekoliko manj integrirana in specifična kot pri Google Pixel.
Za uporabnika, ki daje prednost AI funkcijam, bo Google Pixel 9/Pro verjetno boljša izbira, saj Google na splošno ponuja boljšo integracijo umetne inteligence in hitrejše napredke na tem področju.
Pixel 7A je pri 288€ še vedno povsem brez konkurence kar se tiče področja fotografije. Po drugi strani za 25€ več že Pixel 7, rahlo večji (6.3" vs 6.1"), malo boljši zaslon, boljši sistem kamer, hitrejše polnjenje, malo zmogljivejši ... sta pa tale oba kar spodobno zmogljiva, zmogljivejša od npr. Redmi Note Pro 13 in podobno kot Redmi Note 13 Pro+ z Mediatek Dimensity 7200 Ultra čipsetom, zaradi bolj čistega Android vmesnika pa Pixla delujeta še vedno super tekoče ...
Google Pixel modeli so dejansko občurno boljši od konkurence, sploh do flagship modelov, se pravi v segmentu od 300€ do 600€, potem pa so razlike zelo majhne in tudi predvsem odvisne od prioritet opazovalca, ker gre za finese in postprocesiranje, rezultat katerega pa je med uporabniki različno sprejet. Enemu je boljši Xiaomi 14, drugemu Samsung S24, tretjemu iPhone, četrtemu Pixel, so pa v flagship segmentu vsi na področju fotografije vrhunski.kanarin napisal/-a: ↑08 Sep 2024, 09:41Mene pa zanima ali imajo ti Pixli res toliko boljše kamere od (cenovno) primerljive konkurence, da razlike opazijo tudi povsem povprečni uporabniki oz laiki ? Ali pa je to dandanes samo (še) neka stara fama in razlike niso (več) takšen kot so mogoče bile v preteklosti ?
Druga stvar na katero bi opozoril (ker skoraj noben tega ne omenja) je da imajo vsi Pixli res počasno žično polnjenje (za današnje pojme) - vključno s trenutno najboljšim modelo 9 Pro XL ! Glede tega jih peljejo scat bistveno bistveno cenejši modeli konkurence. Ne vem za ostale ampak ampak meni je to funkcionalnost pomembnejše kot mogoče malo lepša fotografija.
Če govorimo o področju fotografije, dejstvo je, da so vsi tile flagshipi, plus še kakšen na zelo podobnem nivoju in odločajo nianse, preference uporabnika, mogoče kakšno določeno področje kjer je kakšen boljši itd. A če bi gledali neko lestvico na področju fotografije bi rekel: Honor Magic 6 Pro in Google Pixel 9 Pro -> Xiaomi 14 Ultra - > Xiaomi 14 in Samsung S24 Ultra -> Oneplus12@Elvedin Š.O.
Pozdravljeni, zanima me vaše mnenje. Razmisljam za kupovino enega od teh trije telefoni, Honor Magic 6 Pro, Oneplus 12, Xiaomi 14 ... v tem rangu, ali vi kaj še predlagate, tu neki okoli 650 eur
keri pa ima najboljso fotografijo. lp, elvedin
Živjo, rad bi naročil Poco X6 Pro (5G), pa koda ni več veljavna. "The code has expired." Imamo morda kako novejšo?Tomson napisal/-a: ↑29 Avg 2024, 22:55Tile trije modeli so dejansko top izbira do okoli 250€ ... Redmi Note 13 Pro+ ima edini IP68 certifikat, je malo boljši na področju fotografije, ima najhitrejše 120W polnjenje. Poco F6 je kar 2x zmogljivejši, ima malo boljši zaslon z občutno višjo svetilnostjo (2400nits vs 1800nits) a IP64 certifikat, ima 90W polnjenje in podobno avtonomijo baterije kot Redmi model. Poco X6 Pro je skoraj enako zmogljiv kot F6, podoben zaslon kot Redmi z 1800nits svetilnosti a IP54 certifikat, še malo slabši na področju fotografije kot F6, malo počasnejše polnjenje pri 67W a zdrži dobro uro dlje z enim polnjenjem.
- Poco X6 Pro (5G) Global 8/256GB pametni telefon s kodo: DHAUGPROMOTION35 iz 269€ na 237€ (EU)
- Redmi Note 13 Pro+ (5G) Global 8/256GB telefon s kodo: DHAUGPROMOTION40 iz 307€ na 265€ (EU)
- Poco F6 Global 8/256GB pametni telefon s kodo: DHAUGPROMOTION40 iz 318€ na 281€ (EU)
drži, na GS in DHG je že nekaj časa le 256GB opcija, ki pa ima precej dobro ceno ... Pri Global verziji je priložen original EU polnilec. Na Xiaomi Global telefone je 2-letna garancija, tako na GS kot DGH. Je pa trenutno Xiaomi 14 na zalogi le na GS:m145qv napisal/-a: ↑09 Sep 2024, 10:47Odločam se za nakup Xiaomi 14 ali Oneplus 12 telefona. Imam par vprašanj...
Za Xiaomi 14 ni na voljo 512GB verzije? Za 256GB verzijo sem našel spodnja linka. A pri global verziji je zraven priložen EU polnilec (brez kakšnih adapterjev)? Koliko je garancije? Na gshopper linku (kjer meni sicer pokaže ceno 740 EUR) je napisano za Poljsko, da je uradna 24 mesečna garancija, sklepam da potem to velja tudi za Slovenijo, ali pač ne? Kako pa je z garancijo pri nakupu preko DHgate?
Xiaomi 14 Global 12/256GB pametni telefon s kodo: KAJKUPITI14 iz 712€ na 640€
Xiaomi 14 Global 12/256GB pametni telefon s kodo: DHSEPPROMON60 iz 668€ na 612€ (EU)
Za Oneplus 12, če sem prav razumel iz napisanega par strani nazaj, sta CN in EU verziji načeloma enaki oz. tudi na CN deluje vse (bančništvo, garmin pay, frekvence 5g itd), razlika je samo da je pri CN priložen original ovitek in pa ni e-sim podpore?
OnePlus 12 GlobalROM 16GB/512GB telefon +100W EU polnilec s kodo: GP6th-86 iz 707€ na 630€ --> To je kitajska verzija, če prav razumem dobiš zraven original 100W EU polnilec brez adapterja? Sklepam da pri kitajski verziji garancije ne uveljavljaš pri Oneplus, ampak preko gshopper trgovine?
Oneplus 12 (EU) Global Oxygen 16/512GB pametni telefon s kodo: gshopper100 iz 810€ na 720€ --> To je global verzija, tudi tukaj sklepam dobiš zraven original 100W EU polnilec brez adapterja (sicer enkrat pošljejo skupaj, drugič pa kasneje samo polnilec)?
OnePlus 12 (CN) Global ROM OxygenOS 16/512GB telefon s kodo: gshopper100 iz 711€ na 621€ --> To je tudi kitajska verzija, ampak brez polnilca?
Takole so nove kode:
Za fotografijo trenutno eden absolutno najboljših Honor Magic6 Pro, je tudi dobra cena, Global verzija. Na DXOmark je npr. omenjeni Honor na lestvici vseh telefonov na področju fotografije na 2.mestu skupaj z novim Pixel 9 Pro XL modelom. Vivo X100 Pro (Ultra ni, naj bi bil pa le zmerno boljši od Pro) je npr. na 14.mestu ...
DHSEPPROMON35 narediš normalno apply. Nato pa se noče pojaviti v spustnem seznamu na delu, kjer izbiraš kupone.Tomson napisal/-a: ↑11 Sep 2024, 01:01
Takole so nove kode:
- Poco X6 Pro (5G) Global 8/256GB telefon s kodo: DHSEPPROMON35 iz 266€ na 234€ (EU)
- Poco X6 Pro (5G) Global 12/512GB telefon s kodo: DHSEPPROMON40 iz 309€ na 272€ (EU)
- Poco X6 Pro Global 12/512GB pametni telefon s kodo: gshopperpocox6 iz 325€ na 289€ (CN)
sedaj deluje, so popravljene povezave za drugega trgovca, kjer sedaj kode delujejo ...
OP12 ima vse kar imajo veliki (Pixel, S24, Xiaomi...) Edino kar nima je AI in mogoče 10% slabše kamere.m145qv napisal/-a: ↑09 Sep 2024, 22:01Najbolj pomembna mi je kvaliteta fotografij, tukaj sta kar izenacena po prebranem. No, pa po zmogljivostih tudi.
Velikost mi ne igra posebne vloge, mogoce bi vseeno rajsi manjsi telefon, tako da gledam tudi Xiaomi.
Pa seveda odvisno od cene, ce je Oneplus cenejsi, potem verjetno rajsi tega kupim.
Sam imam vsak mesec nekaj prošenj, da prosim kontakt da izda račun v PDFju, kamor pa napiše čisto vse željene podatke podjetja, tudi davčno številko in ceno neto ter bruto (brez davka in z ddv), tako da če se odločiš mi samo sporočiš številko računa pa uredim ...
je kar nekaj dobrih opcij okoli 300€:
tega pa na GS že kar nekaj časa ni na zalogi, tako da vprašanje ... tudi na Amazonu ga ni (razen prenovevljenih) ... bo očitno potrebno po kakšnem drugem modelu pogledat, Pixel 7 ima super ceno, sicer pa potem serija 8 ...
če gledaš Galaxy S24 za 560€ si že blizu OP12 modela, kjer se trenutno dobi 16/512GB verzija z original EU 100W polnilcem za 630€ ...obrskitona napisal/-a: ↑15 Sep 2024, 11:18Malo pregledujem kaj si nabavit, sedaj imam po tvojem nasvetu realmi gt2. Razmisljam med oneplus 12r in galaxy s24. S24 je na amazonu 560e kakšna je razlika med njima...ce damo na stran AI pri samsungu in vecjo baterijo pri OP12R (daljšo avtonomijo) Lp Aleš
tudi v CN GLobal verziji vse deluje, le eSIM ni podprt ...m145qv napisal/-a: ↑16 Sep 2024, 08:36Gregor, ti si kupil evropsko global verzijo oneplus 12? Ali pri kitajski verziji sigurno deluje tudi android auto, garmin pay, nlb pay itd? So pri kitajski verziji pokrite vse 5g frekvence, ki so v uporabi pri nas? Za Volte je tomson pisal, da deluje, ce sem prav prebral...
Razlika je tudi v garanciji, se mi zdi....Tomson napisal/-a: ↑16 Sep 2024, 10:04tudi v CN GLobal verziji vse deluje, le eSIM ni podprt ...m145qv napisal/-a: ↑16 Sep 2024, 08:36Gregor, ti si kupil evropsko global verzijo oneplus 12? Ali pri kitajski verziji sigurno deluje tudi android auto, garmin pay, nlb pay itd? So pri kitajski verziji pokrite vse 5g frekvence, ki so v uporabi pri nas? Za Volte je tomson pisal, da deluje, ce sem prav prebral...
kitajsko verzijo in dokupil original polnilec, takrat še niso dali zraven zastonj 100W polnilcaTomson napisal/-a: ↑16 Sep 2024, 10:04tudi v CN GLobal verziji vse deluje, le eSIM ni podprt ...m145qv napisal/-a: ↑16 Sep 2024, 08:36Gregor, ti si kupil evropsko global verzijo oneplus 12? Ali pri kitajski verziji sigurno deluje tudi android auto, garmin pay, nlb pay itd? So pri kitajski verziji pokrite vse 5g frekvence, ki so v uporabi pri nas? Za Volte je tomson pisal, da deluje, ce sem prav prebral...
kaj pa te moti na OP12 , si kaj prebral komentarje na tej strani in morda prejšnji...?Comabanana napisal/-a: ↑16 Sep 2024, 10:49Pozdravljen Tomson, sem že dlje časa zadovoljen uporabnik Huawei telefonov, sedaj pa zaradi menjave avtomobila na Android Auto iščem nov telefon do 700€.
Najbolj pomemben je fotoaparat, baterija in podpora Android Auto. Gledal sem za Vivo X100 Pro, OPO 12 in Nubia Z60 Ultra.
Je še kaj podobnega v tem rangu da se lažje odločim?
Sem že uporabljal starejše OPO telefone in nikoli ni bila kamera nadpovprečjem - po testih vidim da je serija 12 zelo izboljšana, vseeno me pa zanima me če lahko za takšen denar dobim bolj zmogljivo kamero? Mogoče Vivo x100 Pro?gregor napisal/-a: ↑16 Sep 2024, 12:49kaj pa te moti na OP12 , si kaj prebral komentarje na tej strani in morda prejšnji...?Comabanana napisal/-a: ↑16 Sep 2024, 10:49Pozdravljen Tomson, sem že dlje časa zadovoljen uporabnik Huawei telefonov, sedaj pa zaradi menjave avtomobila na Android Auto iščem nov telefon do 700€.
Najbolj pomemben je fotoaparat, baterija in podpora Android Auto. Gledal sem za Vivo X100 Pro, OPO 12 in Nubia Z60 Ultra.
Je še kaj podobnega v tem rangu da se lažje odločim?
LP