pravi kontakt da bo zaloga že v naslednjih dnevih tako da je že možno naročilo, pa še nova, malo boljša koda je, ki pa velja le do 31.5
- Poco X6 Pro (5G) Global 8/256GB pametni telefon s kodo: DHGATEFLASH35 iz 276€ na 243€ (EU)
pravi kontakt da bo zaloga že v naslednjih dnevih tako da je že možno naročilo, pa še nova, malo boljša koda je, ki pa velja le do 31.5
na veliko presenečenje, je spet prišlo nekaj zaloge za Xiaomi 13T in 13T Pro:
Lani sem nabavil Xiaomi Pad 6 in Poco F4, sedaj OP12.
Morda niso priložili, ker sem istočasno (ločeno naročilo zaradi kode) naročil tudi EU polnilec.
Tudi na Gshopper ni nobenega nerešenega problema ali težave, če prihaja do kakšnih težav (kar je redko) je po večini na strani dostavne službe, kjer tudi trgovina vedno ponudi opcijo polnega vračila denarja ali ponovno pošiljanje, tudi sam kar nekaj zadev naročil v zadnjem mesecu vse prišlo bp v 14 dnevih iz CN. Sicer pa če bi kdorkoli imel kakšne težave se lahko kadarkoli obrne name, lahko posredujem preko svojega kontakta v trgovini, so se še vedno zelo hitro rešili kakršnikoli zapleti.
Dhgate ima nek plačilni sistem, kjer preverjanje plačila kot spremljam ne deluje preko N26 banke, za NLB nisem siguren, mogoče podoban težava na NKBM. Sam sem na Unicreditu, sigurno vsak mesec kaj naročim pa ni težav. Tako da alternativa je plačilo preko Klarne (podobno kot PayPal) ali pa s kartico druge banke, če je opcija ...
Za Klarno mi napiše, da se je ne da uporabljati v Sloveniji, bom našla nekoga, ki ima kartico pri kateri od drugih bank. Hvala za pomoč, lpTomson napisal/-a: ↑01 Jun 2024, 23:08Dhgate ima nek plačilni sistem, kjer preverjanje plačila kot spremljam ne deluje preko N26 banke, za NLB nisem siguren, mogoče podoban težava na NKBM. Sam sem na Unicreditu, sigurno vsak mesec kaj naročim pa ni težav. Tako da alternativa je plačilo preko Klarne (podobno kot PayPal) ali pa s kartico druge banke, če je opcija ...
Tomson linki ne delajo?Tomson napisal/-a: ↑01 Jun 2024, 02:07na veliko presenečenje, je spet prišlo nekaj zaloge za Xiaomi 13T in 13T Pro:
- Xiaomi 13T Global 12/256GB pametni telefon s kodo: GPSS10 iz 445€ na 413€
- Xiaomi 13T Pro Global 12/512GB pametni telefon s kodo: GPSS10 iz 578€ na 527€
res je, hvala za opozorilo, popravljeno:
ali Poco X6 Pro, ki je overall odličen in izjemno zmogljiv:
Tako je, rdeči kabel in CN polnilec.
med omenjenimi kar nekaj razlik na doloečnih področjih. Overall sigurno trije najboljši modeli za ceno, sedaj pa odvisno kje so prioritete. Poco F6 Pro je z naskokom najzmogljivejši med tremi, je 2x zmogljivejši od 13T in Note modela, ki sta tam tam. Trije odlični 6.67" AMOLED zasloni, 13T ima višjo 144Hz osveževanje, ostala 120Hz, F6 Pro ima daleč najvišjo max svetilnost pri 4000nits (13T 2600nits in Note 1800nits), 13T in Note imata IP68 certifikat, F6Pro pa IP54. F6Pro po drugi strani z "ALU frame". 13T ima overall najboljši sistem kamer, sicer glavna kamera primerljiva na vseh treh, a le 13T z namesnko telefoto kamero, tako da če je optični zoom prioriteta, 13T je tudi edini Leica partnership ... Redmi in Poco sta na podobnem nivoju fotografije. Vsi z enakimi baterijami, a 13T z počasnejšim 67W polnjenjem, druga dva modela pa z 2x hitrejšim 120W polnjenjem. Avtonomija baterije občutno najboljša pri 13T modelu, ki zdrži od obeh drugih modelov slabi 2 uri več z enim polnjenjem. Sicer so nasplošno za cenovni rang vse specifikacije dobre, ampak na določenih področjih je kakšen model nadpovprečen. Zanimiv je še Oneplus Nord 3, podoben zaslon Redmi modelu a malo večji pri 6.74", malo zmogljivejši od 13T in Note modela, podoben nivo in sistem kamer kot Poco in Note modela, enaka baterija a z 80W polnjenjem in odlično avtonomijo baterije, blizu nivoja kot 13T model.@Tilen Z.P.
Pozdravljeni, zanimam se za nakup telefona 13t ali poco f6 pro ali redmi note 13 pro+. Zanima me kateri telefon bi mi predlagali? Lahko tudi kakšnega primerljivega v tem cenovnem rangu.
Lp Tilen
do 250€ bolje od Redmi Note 13 Pro 5G ne gre:AnckaPomarancka napisal/-a: ↑13 Jun 2024, 16:12Kateri telefon kupiti,da dela dobre fotografije v cenovnem rangu do 250€. Zdej mam Redmi note 10 pro.
Tomson napisal/-a: ↑13 Jun 2024, 18:47do 250€ bolje od Redmi Note 13 Pro 5G ne gre:AnckaPomarancka napisal/-a: ↑13 Jun 2024, 16:12Kateri telefon kupiti,da dela dobre fotografije v cenovnem rangu do 250€. Zdej mam Redmi note 10 pro.
če gremo malo višje pa je za fotografijo še stopničko višje Plus model in glede na omenjeno najboljša opcija za še zmerno ceno:
- Redmi Note 13 Pro (5G) Global 8/256GB telefon s kodo: DHJUNEPROMOTION40 iz 285€ na 248€ (EU)
- Redmi Note 13 Pro+ (5G) Global 8/256GB telefon s kodo: DHJUNEPROMOTION40 iz 329€ na 292€ (EU)
ne. Če je fotografija prioriteta Redmi Note Pro ...
do 350€ je Poco F6 izjemno dobra opcija, alternativa Redmi Note 13 Pro+ ki je malo boljši na področju fotografije, hitrejše polnjenje, a overall slabši, sploh pa zmogljivost. Poco X6 Pro je izjemno zmogljiv telefon za ceno, a overall še slabši od Redmi modela, tudi F6, a ne toliko da bi v praksi bilo zelo zelo opazno. Xiaomi 13T je bolj 400€, tukaj je potem vsekakor boljša izbira Poco F6 Pro model pri podobni ceni, v primerjavi z F6 je overall malo zmogljivejši, občutno boljši sistem kamer, hitrejše polnjenje. Pri slabih 350€ dobra opcija še Oneplus Nord 3, ampak gre za model iz 2023, sicer pa bi ga rangiral nekje med Poco F6 in Redmi Note 13 Pro+ ...Buggy napisal/-a: ↑13 Jun 2024, 19:04Hojla spet po par letih Tomson, ko zelim spet do nekje 350€ zamenjati obstojecega MI 9T, ki si ga svetoval takrat. Pocasi je zacela pesati baterija, marskatera zadeva nima vec podpore za android 10, sluzi pa se vedno super. Ogledal sem si POCO F6 12/512 non-pro iz zgornjega linka za 337€. Klici, browsing, foto, video obcasno, avtonomija kar pomembna ter cimdaljsa podpora.
Je se kaksna alternativa P/P ...13T ali POCO X6 pro mogoce? Pa se nekaj. Na telefonu imam kar nekaj zadev, ki ne vem ali se migrirajo na nov telefon 2FA autentikatorji, e-banka, zvem...in to me se malo nazaj drzi. Hvala za odgovor, ce bo pa kaka nova koda ponudba v tem razredu pa lahko se malo pocakam.
hvala, hvala!yanc napisal/-a: ↑17 Jun 2024, 23:08Tomson oj
Vidim, da si še vedno priden, vedno več ljudi te potrebuje za nasvete in vsem pomagaš, nisi se nič pokvaril, lepo to, velika pohvala.
Jaz sem pred nakupom mobitela in sicer sem trenutno zagret za Poco F6 Pro Global 16/1000GB, pa vidim da ga imajo na Gshopper, na Dhagte pa ne.
Imam par vprašanj:
1. Ker že dolgo nisem spremljal teh trgovin, me zanima, gre iz Gshopper pošta na moj naslov brez težav in ni carine oziroma dodatnih stroškov ?
2. Kolikor berem, kamera oziroma slike niso bohve kaj, pa da nima brezžičnega polnjenja, ostalo naj bi bilo top, je morda znanega še kaj takega, kar bi bilo dobro vedeti glede na to, da je aparat zunaj ne tako dolgo ?
3. Je priložen polnilec kitajc in bi potreboval adapter za EU vtičnico ali ne ?
4. Je kaka podobna alternativa temu aparatu, pa da je tudi kamera top, cena je lahko tudi malce višja, prav veliko pa ne![]()
Že vnaprej ti hvala.
trenutno je tale najboljša opcija:
Poco X6 Pro je malo specifičen telefon ker ima res izjemno zmogljiv čipset za ceno, tudi Oneplus Nord 3, ki je 100€ dražji in super telefon, je skoraj 50% manj zmogljiv, je pa malo boljši na področju fotografije, ima hitrejše polnjenje, podoben zaslon ...
Se pravi se splača ostati na Pocotu