Thomaon a bova se kaj skupaj zapravljala?
Po 2 sesalcih, skuroju in TVju bi blo fino ce bi robot kosil travo namesto mene
Na tem podrocju tudi kak nasvet?
Hvala
Kosilnica

Sicer pa če iščeš za zmerno ceno najboljši model, vsekakor Worx. se dobi tudi v Slo kar ugodno, od 600€ dalje in imajo dobre ocene tako s strani uporabnikov kot s testov ... potem pa seveda glede na znamko, kvaliteto, velikost trate in funkcionalnost, cene do nekaj tisočakov. :/
sicer mi je pa tale zanimiva, nova tehnologija, nekje od konca 2022, z vgrajeno kamero, bolj poenostavljeno delovanje, ni sicer povsem avtonomna, je pa precej ugodna, v tujini od 350€ dalje, je pa mišljena res le do 100m2, kar je malo: https://www.youtube.com/watch?v=RGomAUIl5f0
Kaj pa sam iščeš, za kakšno velikost trate, kakšen cenovni rang?
Glede na navedene cene mi je logicno zakaj so bili pretekli teden pred Lidlom boji in skoraj pretepi. V ponudbi je bila robotska kosilnica za 300€
Glede na cene ne iscem vec haha. Bomo se malo s to samohodno. Bolj pogosto, da lahko brez kosare
Hvala vseeno
Glede na cene ne iscem vec haha. Bomo se malo s to samohodno. Bolj pogosto, da lahko brez kosare
Hvala vseeno
tale akcija v Lidlu je bila kar grda, veliko reklame, nato pa so imeli 1-2kom max na trgovino, pa še to ne vse trgovine, pred trgovinami pa vrste. Tisti, ki so jo le dobili pa poročajo o težavah pri povezavi z aplikacijo.TheAngel napisal/-a: ↑26 Maj 2023, 07:13Glede na navedene cene mi je logicno zakaj so bili pretekli teden pred Lidlom boji in skoraj pretepi. V ponudbi je bila robotska kosilnica za 300€. Glede na cene ne iscem vec haha. Bomo se malo s to samohodno. Bolj pogosto, da lahko brez kosare. Hvala vseeno.