omenjena koda je bila iz 5.10.2021 in je že potekla, trenutno takole:
- Jimmy JV85 (185AW) baterijski sesalnik s kodo: BGCZPLTES iz 199€ na 164€ (EU skladišče)
- Jimmy JV85 (185AW) baterijski sesalnik s kodo: JIMMYJV85iz 198€ na 172€ (EU skladišče)
omenjena koda je bila iz 5.10.2021 in je že potekla, trenutno takole:
Sem potem kar vzel tega Bliztwolfa na slepo, ker je bil v akciji za 83 EUR ... Včeraj sem ga tudi sprobal. Takole bom rekel, čist dobro je opravil svoje delo, kar se tiče čiščenja odtisov, ki so se že nabrali, predvsem na ploščicah v kuhinji, ne odstrani pa ta zadeva kaknega večjega, pričvrščenega madeža tudi če ful pritiskaš, kar pa niti nisem pričakoval ... me prav zanima, kako s tem opravijo dražje naprave, ki ste jih v sklopu te debate navajali ...
Zdravo!Tomson napisal/-a: ↑20 Okt 2021, 10:11omenjena koda je bila iz 5.10.2021 in je že potekla, trenutno takole:
- Jimmy JV85 (185AW) baterijski sesalnik s kodo: BGCZPLTES iz 199€ na 164€ (EU skladišče)
- Jimmy JV85 (185AW) baterijski sesalnik s kodo: JIMMYJV85iz 198€ na 172€ (EU skladišče)
Pozdravljen in dobrodošel na Forumu ter hvala za pohvale!
kar se tiče primerjave med JV85 Pro in Roidmi X30 Pro bom rekel takole. Izgled igra vlogo le pri nakupu in prve tri dni, nato pa bo uporabniška izkušnja temeljila na vseh ostalih, bistveno pomembnejših dejavnikih, tako da sam se pri nakupu sesalnika na podlagi videza ne bi odločal.@Mitja H:
Kupujem se baterijski sesalnik za nekje do max 300eur. Najbolj sem se zagledal v Jimmy JV85 pro in Roidmi x30 pro. Jimmy na papirju izgleda boljsi, Roidmi mi je pa precej lepsi. Kako bi primerjali ta dva in ker se vam zdi boljsi nakup, ali kaj drugega v tem rangu?
iz prakse žal ne, glede na specifikacije precej spodoben model, dobre lastnosti za ceno, Jimmy JV53 pri 115€ še malenkost zmogljivejši in predvsem vidno višja kvaliteta materialov in izdelave. A če greste malo višje, za 149€ že občutno boljši, zmogljivejši, naprednejši, bolje opremljen model:Joži napisal/-a: ↑08 Nov 2021, 19:52pozna kdo tega https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-H ... 2388201804 , uporabljen bi bil samo za nadomestek klasicnega...za na hitro mal posesat..
Tale Alfabot je rebrandan Mamibot, ki ga dobiš v Slo z 2x večjo 5000mAh baterijo (kar pride res prav, zame a must, mi je bila 2600mah premalo) ceneje!
Sam imam Alfabot. Kot pravi Tomson je za mokro čiščenje top zadeva. Sem bil presenečen koliko se lahko voda obarva z umazanijo, kljub temu da redno čistimo. Mi je pa všeč, da tudi sesa (v kolikor premalo mokrimo). Drugače je pa popolnoma nadomestil ročno čiščenje. Must have zadeva.vrossi46 napisal/-a: ↑10 Nov 2021, 10:50Tomson, kaj mi lahko poveš o https://www.amazon.it/AlfaBot-T36-Aspir ... B08XX6R9TZ
Viomi SE sem ga že naročil;) .
Hvala za nasvet
res je, danes so hude cene ...Dipling napisal/-a: ↑11 Nov 2021, 10:39@Tomson
Predvidevam, da bo danes najboljša cena za nakup enega izmed teh sesalcev. Odločam se med Dreame t30 in Jimmy H9 Pro. Tudi Jimmy JV85 pro je še v igri.
Parket, en tepih kratke ščetine in dva manjša z daljšimi. Roborock z nobenim nima težav. Pomembna mi je sesalna moč, pod kavč (7cm) pa verjetno ne morem z nobenim (H9 je malo več kot 7cm pri krtači).
Pozdravljena, hvala za pohvale in dobrodošla na Forumu!
so trenutno precej dobre cene za omenjene modele, nič kaj bistveno dražji od 11.11 akcij. Dreame si verjetno mislil T30, ker Pro verzija ne obstaja ... sem preveril kode za vse omenjene modele, še delujejo:
preveril, koda še vedno deluje, končna cena 337€, verjetno imate valuto v $ in ne v €, 383$ je sicer enako 337€ ... takole izgleda na blagajni.Dorch napisal/-a: ↑19 Nov 2021, 10:46Pozdravljen, hvala za hiter odgovor in poslano kodo, videla sele zdaj:) sem zdaj sicer poskusila s kodo, pa mi je zaracunalo znesek 383,99eur, popust je stelo od osnovne cene, 459,99eur, je mogoce ker nisem takoj uporabila kode ali kaksen drug razlog? Bom pa raje se malo pocakala, da bo malo bolj ugodno. Ali redno objavljate kode v temi aktualne kode ali nekaj takega? Hvala:) lp
Pozdravljen in dobrodošel na Forumu!
glede na vse omenjeno bi tudi sam predlagal kar Roborock H7, ni najnaprednejši in najzmogljivejši, je pa nadpovprečno učinkovit, za večino uporabnikove čez glavo, so pa področja kjer res blesti: kvaliteta materialov in izdelave, dobra, zmogljiva baterija z res hitrim polnjenjem, precej kompakten in lahek, odlično vodljiv, zelo preprost za uporabo, res top uporabniška izkušnja, h kateri pripomore še magnetizirano stojalo in vsi nastavki (noro uporabno), opcija uporabe vrečke za smeti (idealno za alergike in občutljive na prah, tudi precej manj je čiščenja, vzdrževanja), skratka res top uporabiška izkušnja in Roborock kvaliteta z najnižjim "failure rate" procentom na trgu ...DAVIDV napisal/-a: ↑24 Nov 2021, 18:41Tomson živjo. Za darilo kupujem baterijski sesalnik v rangu do 250eur,lahko tudi kaj manj,po vseh vaših opisih se najbolj nagibam h Roborock H7, v tem cenovnem rangu pa navajaš še par drugih predvsem Xiaomi sesalnikov. Važno mi je seveda sama kvaliteta in garancija,ne rabi imeti opcije mokrega sesanja. V stanovanju pa je tudi tepih gosto tkan brez kakšnih dolgih tkanin,zato sesanje le tega ne predstavlja težav. Uporabnica pa je stara 70let,zato naj bo tudi enostaven za upravljanje. Hvala za pomoč pri odloćitvi ter kakšno kodo za dober nakup.![]()
je še dobra cena danes, najboljši opciji:
Tomson živjo,Tomson napisal/-a: ↑27 Nov 2021, 14:12danes res huuuuuda cena za Jimmy H8 Pro, do sedaj najceneje 190€:
- Jimmy H8 Pro baterijski sesalnik s kodo: BGPLH8P iz 220€ na 139€ (EU skladišče)
žal je bila tale koda le za 30kom kar je žal precej hitro pošlo, nekaj jih je ujelo akcijo kolikor sem sledil, sedaj pa najugodnejša opcija za 196€ in glede na to da je JV85 Pro trenutno še za 225€ ni dosti za razmišljat. Na GK sicer PreOrder, predvideno odpošiljanje čez 11 dni, alternativa pa na BG, malo dražji in CN garancija:domzy44 napisal/-a: ↑27 Nov 2021, 17:15Tomson živjo, ali lahko Jimmy H8 pro popolnoma nadomesti navadni sesalec? Zanima me, predvsem kako bo pobiral pesek in dlake od mačk? Kako bo pesek tudi deloval na HEPA filter? Ogledanega imam Jimmy jv85pro ampak mi je predrag in me zanima ali bo tudi H8pro zadovoljil potrebe.
Trenutno gledam Hepa filtre na spletu in jih je za H8pro zelo malo, vse kar sem našel je za 12€ in brez možnosti kompleta. Za jv85pro pa npr 10komadov 30$. Ima mogoče isti hepa filter kot kakšen drug model? Ker 12€ za 1 filter je res veliko sploh če ga bom bolj pogosto menjal. hvala in lp
Bom potem še malo počakal z nakupom, ko bo H8pro spet kaj v akciji. Kje se lahko poceni dobi HEPA filtre, na aliju je samo 1 ponudba....Tomson napisal/-a: ↑27 Nov 2021, 18:24žal je bila tale koda le za 30kom kar je žal precej hitro pošlo, nekaj jih je ujelo akcijo kolikor sem sledil, sedaj pa najugodnejša opcija za 196€ in glede na to da je JV85 Pro trenutno še za 225€ ni dosti za razmišljat ...domzy44 napisal/-a: ↑27 Nov 2021, 17:15Tomson živjo, ali lahko Jimmy H8 pro popolnoma nadomesti navadni sesalec? Zanima me, predvsem kako bo pobiral pesek in dlake od mačk? Kako bo pesek tudi deloval na HEPA filter? Ogledanega imam Jimmy jv85pro ampak mi je predrag in me zanima ali bo tudi H8pro zadovoljil potrebe.
Trenutno gledam Hepa filtre na spletu in jih je za H8pro zelo malo, vse kar sem našel je za 12€ in brez možnosti kompleta. Za jv85pro pa npr 10komadov 30$. Ima mogoče isti hepa filter kot kakšen drug model? Ker 12€ za 1 filter je res veliko sploh če ga bom bolj pogosto menjal. hvala in lp
prišla nova za 139€, hitro v akcijo, tole se res splača!domzy44 napisal/-a: ↑27 Nov 2021, 18:28Bom potem še malo počakal z nakupom, ko bo H8pro spet kaj v akciji. Kje se lahko poceni dobi HEPA filtre, na aliju je samo 1 ponudba....Tomson napisal/-a: ↑27 Nov 2021, 18:24žal je bila tale koda le za 30kom kar je žal precej hitro pošlo, nekaj jih je ujelo akcijo kolikor sem sledil, sedaj pa najugodnejša opcija za 196€ in glede na to da je JV85 Pro trenutno še za 225€ ni dosti za razmišljat ...domzy44 napisal/-a: ↑27 Nov 2021, 17:15Tomson živjo, ali lahko Jimmy H8 pro popolnoma nadomesti navadni sesalec? Zanima me, predvsem kako bo pobiral pesek in dlake od mačk? Kako bo pesek tudi deloval na HEPA filter? Ogledanega imam Jimmy jv85pro ampak mi je predrag in me zanima ali bo tudi H8pro zadovoljil potrebe.
Sem naročil + Blitzwolf stojalo. HvalaTomson napisal/-a: ↑27 Nov 2021, 19:18prišla nova za 139€, hitro v akcijo, tole se res splača!potrošni material se bo našel dovolj ugodno, brez skrbi, sicer pa vse pralno, potrebuje se le filter, 1x na leto, to je to ...
- Jimmy H8 Pro baterijski sesalnik s kodo: BGEUHYRS za 139€ (EU skladišče)